Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Update windows 10

Od: potrebujepomoc odpovědí: 4 změna:

DObrý den, dnes mi nabídka windows 10 ukazuje že za hodinu budu muset restartovat počítač a nainstaluje se mi windows 10. Ale já ho nechci, nelíbí se mi to, jak to zruším?

Update windows 10

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

On se sám nenainstaluje, nesmíš povolit ten jejich podvod, který se tváří jako aktualizace, přitom je to podraz s instalací nového systému. Jestli jsi už něco dělal, tak udělej obnovu systému a tu aktualizaci skryj a vypni automatické aktualizace a stahuj a instaluj je ručně.

scv®

" On se sám nenainstaluje.."

Vážně ne?

Je potřeba na ten odpočet reagovat a někde o pár kroků dále ho zrušit. Pokud se pouze zavře okno nebo ho necháte odpočítávat, tak na konci začne s instalací.

potrebujupomoc
Tak se zo zacalo stahovat to je v haji.

Ne, nenainstaluje se sám. Tazateli, když se neřídíš tím, co jsem ti napsal o bodu obnovy systému a ručním stahování aktualizaci a jejich výběrové instalaci, tak to je potom těžké. Ten upgrade na desítky je schovaný jako aktualizace. Když máš nastavenou v Update jejich automatickou instalaci, tak se nediv. A kdybys měl bitovou kopii disku, tak teď nemusíš bouchat hlavou o stůl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]