Nejste přihlášen/a.
DObrý den, dnes mi nabídka windows 10 ukazuje že za hodinu budu muset restartovat počítač a nainstaluje se mi windows 10. Ale já ho nechci, nelíbí se mi to, jak to zruším?
On se sám nenainstaluje, nesmíš povolit ten jejich podvod, který se tváří jako aktualizace, přitom je to podraz s instalací nového systému. Jestli jsi už něco dělal, tak udělej obnovu systému a tu aktualizaci skryj a vypni automatické aktualizace a stahuj a instaluj je ručně.
" On se sám nenainstaluje.."
Je potřeba na ten odpočet reagovat a někde o pár kroků dále ho zrušit. Pokud se pouze zavře okno nebo ho necháte odpočítávat, tak na konci začne s instalací.
Ne, nenainstaluje se sám. Tazateli, když se neřídíš tím, co jsem ti napsal o bodu obnovy systému a ručním stahování aktualizaci a jejich výběrové instalaci, tak to je potom těžké. Ten upgrade na desítky je schovaný jako aktualizace. Když máš nastavenou v Update jejich automatickou instalaci, tak se nediv. A kdybys měl bitovou kopii disku, tak teď nemusíš bouchat hlavou o stůl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.