Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který z těchto telefnoů si mám vybrat?

Od: hanesz* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

po dlouhém uvažování a vybírání telefonů jsem dospěl do finále a mám 2 vážné kandidáty. Můžete mi poradit, který koupit a ideálně třeba i proč?

Lenovo P70

Zopo ZP3X

U Lenova mě láká obrovská výdrž baterie a celkem dobrý výkon. U Zopa mě zase láká obrovský výkon, ale o něco horší baterie. Zopo jako značku neznám, tak nechci jít do neznáma.

Proto se obracím na Vás s prosbou o pomoc.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x

Zdravím, vzal bych lenovo. Po zkušenosti kdy měl kamarád zopo tak ten telefon bych nechtěl ani za nic. Displej strašný, výdrž baterie průměrná, výkon strašný a co bylo nejhorší byl foťak. A to když fotil v noci s bleskem. Blesk se rožnul pak zhasl, udělala se fotka a pak se zase rožl a zhasl. Výsledek černá fotka :-D Vemte lenovo :)

kabod*

mobilni-telefony.heureka./... OBA sloty podporují 3G,nepodporuje 4G

mobil*

Mobil se honosí obrovskou vydrží. Skutečně 2540 mAh to je kapacita

mobil*
hodnocení

0x

Mně se líbí tenhle

beryko.cz/...

harley

Ani jeden - u Lenova nejde vyměnit ani baterka ,

známý měl lenovo a zaměnil za Alcatel a jen si pochvaluje ,

tak jsem si po nokii vybral také Alcatel - nekazí se , a udělá mi tu službu co synovi I phone ,

např i s LTE - mobilni-telefony.heureka./...

trevor*
Od Alcatelu ruce dál. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]