Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěnice někde umístěná

Od: eva13* odpovědí: 8 změna:

Jak prosím zjistím, že mám doma někde upevněnou štěnici?

Mám nějaké problémy doma, vždy když odejdu je doma něco jinak, nebo se mi něco ztratí.

Mám podezření, že mám doma štěnici.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

2x

Jako ze ta stenice (elektronicka soucastka) Vam krade a presouva veci? Tento problem asi nejlepe vyresi odborny lekar (psychiatr ci psycholog).

Asi tak...

figurek*
hodnocení

2x

já bych spíš řekl, že máte doma alshajmra. To je takové zlomyslné strašidlo, víte? Chodí po bytě a schovává věci.

hodnocení

1x

Zkus pri odchodu opatrne postavit na kliku dveri nejaky predmet, nekde jsem to vydel, budes vedet jestli tam nekdo vlez nebo ti jen zlobi pamet.

planetka*
hodnocení

1x

Vzpomeňte si kdo má ještě nahradní klíč od bytu.Chcete asi říci,že někdo přesně ví kdy jste v bytě a kdy ne a Váš dojem je,že Vás takto někdo odpouslouchává(Přes štěnici na odposlechu na běžném přijimači.)Dejte pod rohožku před bytem piškoty a budouli pak rozmačkané tak někdo na ni stal.(Také je možno zasusunout sirku do dveři která spadné když se dveře otevřou.(Můžete také vyměnit zámek pro Váš klid).Pozor na onemocnění BLUD!Blud je mylné přesvědčení, které je důsledkem nemoci. Přesvědčení je natolik pevné, že i když existují doklady o tom, že to není pravda, nelze je nemocnému vymluvit.Psychotické příznaky, jako jsou bludy a halucinace vznikají v důsledku nerovnováhy dopaminergního systému.Navštivte v tomto směru odborného lékaře.Vše Vám vysvětlí jsou na to léky a budete mít klid.Nikdo z nás neví jak to s každým ve zdraví bude zítra a výsměch je špatný rádce.

eva13*
hodnocení

Tak zatím děkuji

lidus*
hodnocení

0x

Vy jste nějaká VIP osoba, nebo je snad ve státním zájmu vás sledovat? Pokud byste byla, tak tyto složky to umí tak, že rozhodně nic nepoznáte. Zkuste ten nejobyčejnější trik, pod rohožku u vstupních dvěří do bytu, dejte obyčejné dětské piškoty, stačí 3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]