Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vím, že tento web je o PC, ale proč bych se sem nemohl obrátit o pomoc i s výběrem telefonu.
Můj starý telefon mi odešel cca před měsícem, tak hledám adekvátní náhradu.
Projel jsem většinu telefonu okolo 4 000 Kč a nejvíce i podle ohlasů se mi zalíbily tyto dva telefony:
Samsung Galaxy J 5 či 500 x Huawei Y6 Dual Sim.
Oba telefony jsou si velmi HW i SW podobné,ale přesto se nějak stále kloním k SG.
Samsung disponuje lepší baterii, fotoaparátem a jeho mínusy jsou větší cena a menší RAMka
Pro Huawei mluví lepší cena na trhu a větší RAM, ale pak zase ztrácí na výdrži a fotoaparátu.
Kdybych mohl,tak si hned vyberu SG,ale bojím se, když ho objednám přes net, že to nebude česká distribuce (kežby alespon EU). Za to u Huawei se nebojím,jelikož ho máme i v našem městě s českou distribucí.
Kdyby náhodou jsem si objednal tel přes net,jaké máte zkušenosti s reklamací? Vrátí ihned peníze zpět? ( nemyslím 14 denní lhůtu na vyzkoušení).
Závěrem bych se chtěl zeptat,jaky E-shop byste doporucili?
Moc děkuji za odpovověd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.