Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy J5 J500 nebo Huawei Y6 D S?

Od: matousch* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, vím, že tento web je o PC, ale proč bych se sem nemohl obrátit o pomoc i s výběrem telefonu.
Můj starý telefon mi odešel cca před měsícem, tak hledám adekvátní náhradu.
Projel jsem většinu telefonu okolo 4 000 Kč a nejvíce i podle ohlasů se mi zalíbily tyto dva telefony:
Samsung Galaxy J 5 či 500 x Huawei Y6 Dual Sim.
Oba telefony jsou si velmi HW i SW podobné,ale přesto se nějak stále kloním k SG.

Samsung disponuje lepší baterii, fotoaparátem a jeho mínusy jsou větší cena a menší RAMka

Pro Huawei mluví lepší cena na trhu a větší RAM, ale pak zase ztrácí na výdrži a fotoaparátu.
Kdybych mohl,tak si hned vyberu SG,ale bojím se, když ho objednám přes net, že to nebude česká distribuce (kežby alespon EU). Za to u Huawei se nebojím,jelikož ho máme i v našem městě s českou distribucí.
Kdyby náhodou jsem si objednal tel přes net,jaké máte zkušenosti s reklamací? Vrátí ihned peníze zpět? ( nemyslím 14 denní lhůtu na vyzkoušení).
Závěrem bych se chtěl zeptat,jaky E-shop byste doporucili?

Moc děkuji za odpovověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x

Zdravím, vemte Huawei. Samsung má pouze 1,5 giga ramky.. Věřte nebo ne ale tohle opravdu nestačí. Já vybírám mezi telefony kde jsou aspoň 2 giga ramky. Vlastním Huawei P8 Lite a nemůžu si stěžovat :) hned bych Vám ho doporučil kdyby jste měl větší cenový limit. Za mne Huawei!

hauu*
hodnocení

0x

Samsung prodává produkty za 5000kč s charakteristikami, které mají telefony za 3000. Proto na Samsung ani nepomýšlej!

vernon
hodnocení

0x
SG J5 má kamarád. Telefon je to svižný, nelaguje, kvalitní displej, výdrž při běžném používání tři dny. Funguje líp než by člověk čekal podle parametrů. Měl by ale stát tak o tisícovku míň, no.
Huawei Y6 neznám. Sám mám HTC One a byl to dobrý kup :)
trevor*

Oni se ty telefony s Androidem začnou po roku sekat.. A pak i tovární nastavení nepomůže.. Jen root. I když to říkám nerad, Apple vede :-D

vernon
Když to člověk nezahnojí blbostma tak nezačnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]