Nejste přihlášen/a.
Zdravím, u známého jsem viděl drona. Díval jsem se že existují i opravdu drahé s kamerama, přes 40 tisíc. Na to opravdu nemám Hledám spíše něco menšího na hraní doma i venku. Najde se tu nějaký odborník co se v tom aspoň trochu vyzná? Max tak do dvou tisíc bez kamery.. Díval jsem se na rcprofi.cz/... . Podle recenzí a videí vypadá celkem slušně. Ale nevím čím se mám při hledání řídit. Proto bych chtěl poprosit někoho z vás. Děkuji moc za odpovědi
Celkem zajímává stránka, líbí se mi doprava do ČR zdarma a ta malá cena.. Jen co mě zaskočilo je že tam je baterka 50mAh. Není to trochu málo když v ostatních modelech z jiných stránek je 500 mAh?
Tady je docela problém nízký "podvozek". Ozubený kolečka od motorku jsou celkem náchylný k opotřebení pokud se do nich namotá třeba silnější tráva, na to je ta Syma lepší, je vyšší. A ani ten rám není žádná sláva, je to nějaký polystyren a jak to někde narazí nebo spadne rádo to praská. Syma je plast a snese celkem velký rány. A dá se s ní lítat i doma v pokoji, s Intruderem to moc nejde, je to už velký. Měl jsem obě, a volil bych tu Symu.
Ještě poslední.. Co říkáte na tohoto drona? alza.cz/... .. Přijde mi takovej kvalitnější než ostatní.. Dron je pěkně zabalený, vše vypadá tak kvalitně.. Díval jsem se jak na to nějaký člověk šlálp a dron se jen prohl a vše v pohodě. Dost se mi líbí velká kapacita baterie a že se dá koupit u Alze.. A náhradní díly u rcking
Tady je myslím oficiální stránka dromida.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.