Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr kvadrokoptéry

Od: dron odpovědí: 9 změna:

Zdravím, u známého jsem viděl drona. Díval jsem se že existují i opravdu drahé s kamerama, přes 40 tisíc. Na to opravdu nemám :-D Hledám spíše něco menšího na hraní doma i venku. Najde se tu nějaký odborník co se v tom aspoň trochu vyzná? Max tak do dvou tisíc bez kamery.. Díval jsem se na rcprofi.cz/... . Podle recenzí a videí vypadá celkem slušně. Ale nevím čím se mám při hledání řídit. Proto bych chtěl poprosit někoho z vás. Děkuji moc za odpovědi :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dron za dva litry jsou naprosto vyhozené peníze, věř mi... Těch 8minut letu nedosáhneš nikdy.
dron
hodnocení

Ten známej myslím říkal že stál okolo 1500 kč a srandy opravdu kopec :-D Nějaký baterie bych klidně taky koupil :) Myslíte že za 2 tisíce je to na nic? Proč?

doplněno 28.03.16 22:22:

A co by jste doporučil na ven i domů?

kali*
hodnocení

0x

Pravda, dosáhnete třeba 7 minut :-D :-D Osobně mám Symu X5SW včetně kamery. V Číně za ní chtěli nějakých 50 dolarů. Baterie stojí taky poměrně málo, takže jich mám 8 a vyhraju si jako malej :-D Pro zábavu ideální, ale dá se s tím kouknout i třeba na tašky za komín :-D

hodnocení

0x

Ta Syma X5 je na vyblbnutí dobrá, kdyby jsi koupil na DX máš ji za ty prachy i s kamerou. A když k tomu koupíš ještě sadu baterek, tak tě bude dřív bolet za krkem, než to bude bez šťávy.

dron
hodnocení

Celkem zajímává stránka, líbí se mi doprava do ČR zdarma a ta malá cena.. Jen co mě zaskočilo je že tam je baterka 50mAh. Není to trochu málo když v ostatních modelech z jiných stránek je 500 mAh?

To bude překlep, bude tam ta 500. I podle doby provozu a nabíjení.

dron
hodnocení

Ještě jsem teda přemýšlel o rcobchod.cz/... a rcobchod.cz/... .. Co si o tom myslíte?

Tady je docela problém nízký "podvozek". Ozubený kolečka od motorku jsou celkem náchylný k opotřebení pokud se do nich namotá třeba silnější tráva, na to je ta Syma lepší, je vyšší. A ani ten rám není žádná sláva, je to nějaký polystyren a jak to někde narazí nebo spadne rádo to praská. Syma je plast a snese celkem velký rány. A dá se s ní lítat i doma v pokoji, s Intruderem to moc nejde, je to už velký. Měl jsem obě, a volil bych tu Symu.

dron
hodnocení

Ještě poslední.. :-D Co říkáte na tohoto drona? alza.cz/... .. Přijde mi takovej kvalitnější než ostatní.. Dron je pěkně zabalený, vše vypadá tak kvalitně.. Díval jsem se jak na to nějaký člověk šlálp a dron se jen prohl a vše v pohodě. Dost se mi líbí velká kapacita baterie a že se dá koupit u Alze.. A náhradní díly u rcking :) Tady je myslím oficiální stránka dromida.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]