Nejste přihlášen/a.
pokud je to jen sklo, a máte v okolí někoho zručnějšího nebo elektrikáře, je možné jej (to dotykové sklo - digitizer ) sehnat v číně za 250 - 300 kč a vyměnit
To nebude jen tak, protože sklo je tak jako u plno nových telefonů lepené do jednoho kusu s displayem. Musí se tedy vyměnit společně. Ono někdy to jde rozdělit od sebe, ale je na to speciální nástroj a "někdo zručnější nebo elektrikář"to většinou nedá, pokud s tím nemá zkušenost. Na tento problém jsem narazil u Samsungu Galaxy S3, že vyměním jen sklo, a nakonec jsem musel měnit všechno.
Ovšem i tak se dá na tento mobil (mám ho taky) koupit z číny až podezřele levně display se sklem (u většiny mobilů je to kolem tisícovky), ale za ty tři stovky bych to risknul
tady nejlevnější
NE! OMLOUVÁM SE, ŠPATNÝ ODKAZ, TO JE POUZE SKLO!
Sklo i s displayem nejlevněji tady
Skvělé ,děkuji. Máte zkušenost s výměnou? Myslíte, že bych to zvládla vyměnit, že to zvládne i lajk?
Pokud jste to nikdy neměnila a principielně nevíte na co si dát bacha nerozebíral bych to a našel někoho zkušenějšího, stačí blbě zatáhnout za konektor nebo smeknout šroubováček a řešíte další díly .) další věc je dát si pozor na statickou elektřinu
Pokud nemáte zkušenosti, určitě bych se do toho na Vašem místě nepouštěl. Já začínal na starších telefonech s malými displayi, než jsem si troufnul na novější. Pokud se mění sklo i s displayem, není sice nic moc co pokazit, ale chce to aspoň někoho, kdo ví jak vypadá mobil zevnitř a aspoň jednou to už dělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.