Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbité sklo Huawei 4c

Od: hankar* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, můžete mi prosím poradit kde a jak nechat opravit rozbité sklo na mém mobilu? Vydělávala jsem si na něj tak dlouho a teď mi spadnul :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Myslím,že to nemá cenu

fix-servis.cz/...

stmobil.cz/...

fiser22*
hodnocení

0x

pokud je to jen sklo, a máte v okolí někoho zručnějšího nebo elektrikáře, je možné jej (to dotykové sklo - digitizer ) sehnat v číně za 250 - 300 kč a vyměnit

To nebude jen tak, protože sklo je tak jako u plno nových telefonů lepené do jednoho kusu s displayem. Musí se tedy vyměnit společně. Ono někdy to jde rozdělit od sebe, ale je na to speciální nástroj a "někdo zručnější nebo elektrikář"to většinou nedá, pokud s tím nemá zkušenost. Na tento problém jsem narazil u Samsungu Galaxy S3, že vyměním jen sklo, a nakonec jsem musel měnit všechno.

Ovšem i tak se dá na tento mobil (mám ho taky) koupit z číny až podezřele levně display se sklem (u většiny mobilů je to kolem tisícovky), ale za ty tři stovky bych to risknul :)

tady nejlevnější

ebay.com/...

doplněno 28.03.16 19:32:

NE! OMLOUVÁM SE, ŠPATNÝ ODKAZ, TO JE POUZE SKLO!

Sklo i s displayem nejlevněji tady

ebay.com/...

hankar*
hodnocení

Skvělé ,děkuji. Máte zkušenost s výměnou? Myslíte, že bych to zvládla vyměnit, že to zvládne i lajk?

fiser22*

Pokud jste to nikdy neměnila a principielně nevíte na co si dát bacha nerozebíral bych to a našel někoho zkušenějšího, stačí blbě zatáhnout za konektor nebo smeknout šroubováček a řešíte další díly .) další věc je dát si pozor na statickou elektřinu

Pokud nemáte zkušenosti, určitě bych se do toho na Vašem místě nepouštěl. Já začínal na starších telefonech s malými displayi, než jsem si troufnul na novější. Pokud se mění sklo i s displayem, není sice nic moc co pokazit, ale chce to aspoň někoho, kdo ví jak vypadá mobil zevnitř a aspoň jednou to už dělal.

hankar*
hodnocení

Dobře, takže sama raději ne :) Kde někoho najdu, myslíte, že když to donesu někam do servisu, bude to ideální řešení?

Tedy objednám na ebay a potom to dám opravit v servisu? To by mohlo vyíjt nejlevněji, že? Díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]