Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil v létě na palubovce auta

Od: libor007® odpovědí: 1 změna:
Zdarec, máte někdo vygómané chlazení mobilu v létě v autě? Na držáku se často při navigaci přehřeje až do stop stavu, když do něj pere slunko. Zkoušel jsem chladič - pasivní z počítače a po chvíli se na něm nedá udržet ruka, tedy spíše ohříval, takže tudy cesta nevede. Fixace na výduchu topení taky není možná. Napadá mne jedině nějaká clona, která by mobil chránila před přímým slunkem. Jak to řešíte vy?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x

Bílé pouzdro a mám mobil umístěný na skle, takže je akorát v proudu vzduchu od klimatizace, stejně mám nastavený nonostop výdech na sklo. Zatím se přehřál jen jednou a to když jsem stál v koloně s čumákem na jih a venku bylo ~35°C.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]