Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký fotoaparát?

Od: babkazov® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den. Stalo se neštěstí, umřel mi foťák. Zašel věkem. *plac*Olympus D 560 zoom, 3,2 megapixel. Říká se tomu digitální kopakt? Dostala jsem ho, protože si dárce koupil lepší. *plac*Fotila jsem s ním Dorku a vnuky a takové blbostě. Žádné umění. Moc ráda bych nějaký takový, pro blbečky s prázdnou kapsou. Co nejlevnější. Klikala jsem a všecko mi to příjde drahé. Nevíte o nějakém takovém, nejlépe v akci. Budu vděčná za každou radu a tip.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Dobrý den. Kolik do foťáku chcete max. investovat? To nejlacinější bych moc nedoporučoval. Jinak já bych bral nějaký od SONY. Zadejte cifru na nákup.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz si můžete začít vybírat. Ovšem, pouze cena nerozhoduje, resp.

jsou tam i foťáky dětské, tak to prasátko musíte "podojit"více a vybrat si tam dámský foťák (možná ten viz druhý odkaz). Zdravím!

digitalni-fotoaparaty.heu/... expert.cz/...

doplněno 26.03.16 21:28:

babkazov - pokud je už Vincent starší ročník, tak spouštějte ty programy jednotlivě a on se nebude tolik namáhat. Jinak, on to přežije - případně si řekne o odpočinek tím, že Vám zatuhne. Vincent má tu výhodu, že po restartu bude zase jako mladík.

doplněno 27.03.16 08:10:

babkazov - je-li nějaký program nainstalovaný a není zrovna spuštěný, tak to Vincenta ani nebolí a nezatěžuje (jeho zajímají až programy spuštěné, protože je musí zvládnout).

Proboha, píšu to stále dokola, kompakty od Nikonu bych nedoporučoval ani z pomsty svému úhlavnímu nepříteli. nikon kompakty neumí.

Opravdu Vám umřel? Před časem jsem jeden Olympus vrácený ze servisu neopravený uschopnil za 5 minut - slovy: za pět minut *smich*

hodnocení

Bene, uklidnil jste mě. Děkuji a přeji krásný slunečný den *pusa*

hodnocení

Jofa, myslela jsem si, že tak 50 kč + flašku rumu. :-D Jasněže kecám, ale co nejlevněji. Nedělám žádné umění, ikdyž fotím hodně.

Bene, děkuji, tohle, co je v Heurece, jsem hledala dva dny, ale nejspíš jsem se ptala špatně, že jsem nenašla. Budu to muset s někým ještě prodiskutovat. ;)

Včera navečer a dnes dopoledne mě bratr navigival na Skipe a já si nainstalovala Zoner. Jsem z toho celá na vrbě, až jsem se zpotila. Úžasné! Objev veliký! Umím jen to co mi brácha na sdílené obrazovce nachystal pro co nejjednodušší práci. Ale nadšení veliké! *sok* Mám Picasu, ale ona se mi pokazila. Začala fungovat pouze jako prohlížeč, upravovat fotky odmítá. Nevím, co se stalo. :-D Když jsem si, v přechodném pomatení mysli stáhla před několika dny Gimp2, mám Picasu a ještě Zoner, přežije to Vincent? Nezpomalí ho to příliš?

doplněno 26.03.16 19:44:

Jojo, Vincet je můj počítač. Někdy mu vykám, někdy se mu omlouvám, že mu činím příkoří. Je to člen domácnosti, má jméno. :-D

doplněno 27.03.16 08:03:

bmbx, jojo, umřel. Neotevřel se, nerozsvítil se. Dala jsem úplně nové, čerstvě nabité baterky, rožnul se, objektiv vyjel a celý zhasnul. Už ani ten objektiv se nevrátil. Vzdal to! *ee* Co je vlastně kompakt? Asi to slovo špatně používám, ale myslím si to.

Bene, neotvírám všechny programy. Vždycky jen jeden. Jen Zoner. Jen jsou nainstalované. *zed* Páááni! Já jsem nemožná!

Vincent je Váš počítač? :D

Jestli jo, tak přežije.

hodnocení

0x

Môj názor je,že týmto by ste boli spokojná,aj cena je priazniva. digitalni-fotoaparaty.heu/...

hodnocení

Slavco, a tenhle? fotolab.cz/...

Ten na mojoj odkaze má väčší optický zoom,inak sú si podobné,ja som dostal canon len s 5×zoom a na moje fotenie som spokojný.Určite obaja niesme profi fotografi.:).

Jaký fotoaparát?
tiffany*

Slavčo, krásná fotka (asi lišejník?), můžete prozradit region, kde jste fotil?

Pri Prešove,Čergov-Slovensko.

tiffany*

Dík, trochu jsem zagooglila, krásný kout a ráj romantiků, já to tušila, že to nebude jen tak... doufám, že se daří motorkáře držet v patřičných mezích a rezervace Vlčia dobře funguje, zdravím, tif.

rv*
hodnocení

0x

Zvažte, jestli nepotřebujete i mobil. nemusíte tahat dva krámy, a i mobil za 3000 Kč může fotit dostatečně.

hodnocení

O mobilu jsem uvažovala, ale netroufám si. Tak dobrá nejsem. Navíc, mám kapku postižené ruce revmatizmem, takže nešikovné. Nejen na práci, ale i na držení, ve dnech, kdy se nedaří. S úžasem sleduji, co s ním mojí mladí dovedou. Já mám mobil na volání. I sms posílám raději z pc. Je to smutný příběh *plac*

doplněno 27.03.16 11:26:

Poslouchala jsem, jak Ondřej Neff povídal, když skupina lidí diskutovala o tom, co rádi čtou, jak on řekl, že strašně rád čte návody k japonským fotoaparátům. *sok* Tak to já určitě ne!

doplněno 29.03.16 07:50:

joudic, vřelý souhlas. Udělám to tak. Už nemám bod.

Nikdy nebudu mít takový aparát, jako můj bratr. Jenže on opravdu umí. *palec*Třeba fotka z včerka.

Jaký fotoaparát? #2

Proč se tedy babko nezeptáte bratra, jaký fotoaparát?

hodnocení

Ernie, bratra jsem se ptala jako prvního. Zhluboka se nadechl a řekl, že se ho nedávno také tak někdo zeptal. Ale on neumí vůbec odpovědět, protože nejenže neví, ale vůbec že netuší. Tyhle věci jsou naprosto a úplně mimo jeho kategorii. ;) Koupila jsem v úterý datart.cz/...

tenhle. Na něm se sešlo několik rádců. *haha* Prozatím jsem spokojená, má pěknou barvu a je maličký. :-D

joudic*
hodnocení

0x

Sony Cybershot a nebo Nikon Coolpix a zajdete si to nekde osahat, ktery ma kde tlacitka, a ktery vic padne pri foceni. Pak to kupte na internetu nejaky typ dle rozpoctu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]