Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Generátor elektřiny

Od: polis* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat zda by někdo nevěděl kde by se dal sehnat generátor nejlépe 2kW klidně i bazarový.Nemyslím elektrocentrály apod...Myslím čistě generátor který se dá například napojit klínovým řemenem na motor.

Předem děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sehnat se to dá, je to ale otázka peněz.

valkenpowerold.com/...

Možná by nebylo marné koupit centrálu s ,,kouslým´´ motorem třeba v armádním výprodeji. Ty dvoutakty na zadírání hodně trpěly.

polis*
hodnocení

Právě ze zahraničí nechci ta doprava by mě stála majland.A ty vadné elektrocentrály mě také napadly.

hodnocení

0x
Otázka k čemu to bude sloužit...
Ja bych klidně šel cestou alternatpri z nějaké dodávky... Maji klidně i 200a a nebo použít dva menší...
polis*
hodnocení

Ano máte pravdu.to mě nenapadlo.děkuji

kamill*
hodnocení

0x

Ako trojfazový generátor môžete použiť i elektromotor s krúžkovou kotvou.Potrebujete k tomu ale nezávislé napájanie -budenie rotora a to môže byť niekedy aj nedostupné a tým bezpredmetné .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]