Nejste přihlášen/a.
Čau, nevíte čím by to mohlo být, když LCD displej zobrazuje obraz, ale hrozně světlý, že ani nejde vidět. Nastavením to nebude (jak,kontrast).
Asi to nebude správná odpověd. Mám monitor LCD 22, také to zesláblo, pak se začaly tvořit pruhy a opravili to v pc servisu za 2 dny za 500 kč, vyměnili tam všechny kondenzátory. Už je to 3 roky a obraz jako víno pořád, takže se jich zeptejte někde.
Myslím, že jsem to špatně pochopila, tu otázku, tak se omlouvám.
Nic na tom není a jsou spolehliví, věř radši přímému nákupu než na nějakému CZ obchodu přes čínské zboží. Mnoho věcí je v našich internetových obchodech rovnou z Číny, ale automaticky si přihodí víc jak 100% na ceně. Už jsem se setkal i s případem, kdy účtovali poštovné a zboží přišlo přímo z Číny, kde je velké množství položek s poštovným zdarma.
Na vlastní kůži jsem se přesvědčil jak u Aliexpressu perfektně funguje ochrana před podvodníky.
Takže, ničeho se nebát, jen dodací lhůta je zhruba měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.