Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD displej - slabě viditelný obraz

Od: host* odpovědí: 6 změna:

Čau, nevíte čím by to mohlo být, když LCD displej zobrazuje obraz, ale hrozně světlý, že ani nejde vidět. Nastavením to nebude (jak,kontrast).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

Nebo takhle - jde někde v ČR sehnat tento lcd 5.8" 1280x800(768)?
LCD displej - slabě viditelný obraz

wasube*
hodnocení

0x

Asi to nebude správná odpověd. Mám monitor LCD 22, také to zesláblo, pak se začaly tvořit pruhy a opravili to v pc servisu za 2 dny za 500 kč, vyměnili tam všechny kondenzátory. Už je to 3 roky a obraz jako víno pořád, takže se jich zeptejte někde.

doplněno 14.03.16 22:48:

google.cz/...

Myslím, že jsem to špatně pochopila, tu otázku, tak se omlouvám.

hodnocení

0x
Napiš tip zařízení ze kterýho to je a ze zadní strany opiš ještě tipový číslo displeje. Kouknu na číňany na kolik by vyšel. Stejně ti to ale nezaručí že výměna pomůže na 100% může to dělat i grafický čip. Záleží do čeho to je. jaký má smysl se o opravu pokoušet. Měnil jsem takhle displej tom tom navigace a číňan ho měl skladem i když byla snad 10 let stará. Ani cena nebyla přemrštěná. Myslím asi 10$
host*
hodnocení

Je to z projektoru scenelight px-1293-675
host*
hodnocení

Tak jsem byl v servisu, abych se ujistil a je to LCD panelem. Objednal bych ho z Aliexpressu, ale nikdy jsem ze zahraničních e-shopů nebjednával. Není nějakej cz obchod přes čínu?

Nic na tom není a jsou spolehliví, věř radši přímému nákupu než na nějakému CZ obchodu přes čínské zboží. Mnoho věcí je v našich internetových obchodech rovnou z Číny, ale automaticky si přihodí víc jak 100% na ceně. Už jsem se setkal i s případem, kdy účtovali poštovné a zboží přišlo přímo z Číny, kde je velké množství položek s poštovným zdarma.

Na vlastní kůži jsem se přesvědčil jak u Aliexpressu perfektně funguje ochrana před podvodníky.

Takže, ničeho se nebát, jen dodací lhůta je zhruba měsíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]