Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč pračka nepere

Od: monika2136 odpovědí: 4 změna:

Dobry den,chtěla poradit proč mi pračka nepere mám INDESIT už 7 let:Napusti vodu a po minutě je akorat slyšet jenom cvakaní a buben se netočí,tak jsme všechno vyčistili hadice a filtr.A tak mi lidi poradili nalejt ocet s horkou vodou a nechala jsem to pusobit asi hodinu a pul,a pak jsem to naprogramovala abych vypustila vodu z pračky tak to jde a pak jsem chtěla vyzkoušet prani tak znova dat jiny program na praní a zase voda se napustila a po minutě zase to cvakani a buben se netočí tak jsem to vypla

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Je na displeji vidět nějaký chybový kód? Například Fxx (nějaké číslo)? Viz například indesitservice.co.uk/...

kourak*
hodnocení

0x

cvakani je hodne siroky pojem,

toci se buben? mohl prasknout remen,

program znamena, ze musi byt splnena podminka A aby zacala podminka B

tedy podminka A napousteni vody... je opravdu voda napustena tak jak ma? pokud ne, program nemuze pokracovat,

vevntr je takovej jakoby puk ke kterem vedou draty a gomova asi 8mm silna cerna gumova hadicka, hadicku odpojit a profouknout

majcoo
hodnocení

0x
Je pocut motor ze sa toci alebo nie? Mohol by byt volny alebo spadnuty remen. No po 7 rokoch by som sa skusil zamerat na uhliky motora pracky ci tam este vobec nejake su alebo v akom stave su. Hlavne ked sa nachadza pracka v kupelni kde vznika vlhkost, moze byt ze niektory moze to byt len kablik je uhnity zaoxidovany a tym padom netvori obvod, ktory by motor spustil. Tazko povedat. Osobne by som zacal od kabelaze pozriet stav ci niektory kablik neni odpojeny pripadne odhnity o zaoxidovany a potom by som riesil uhliky. Tiez by to mohlo sposobovat samotne programovanie pracky, ktore si automaticky spina jednotlive funkcie prania..

servispracek
hodnocení

0x

vada motoru - nutná výměna uhlíků . servis praček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]