Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha F08 (pračka whirlpool)

Od: zuhud® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Mám pračku Whirlpool a začala se mi zobrazovat porucha F08. Netušíte, co by s tím mohlo být?

Když jsem pračku dala na vymáchání a pak odstředění, pračka bylo slyšet, že vypouští vodu, ale už ji nenapustí a zobrazí se F08. Takže program vůbec neproběhne. Prosím poraďte. Děkuji moc.

Z.

doplněno 09.03.16 15:46:

Zkusím se podívat na hadici (jestli skutečně vypouští a není ucpaná) a rozdělat, zda-li není ucpaný filtr. Nic jiného mne bohužel nenapadá. :(

Porucha F08 (pračka whirlpool)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkuste reset , jinak opravar. Vypada to na mrtvou topnou spiralu.
jardazbrna

Zdravím, tyto maličkosti jsou jednoduché. Upadla svorka od spirály, nebo je vadná spirála. Stačí se kouknout, nasadit, zmáčknout kleštěmi svorku aby už nezlobila. A pokud je to kostitřas, vyměnit tlumiče, nebo se utřepe beton a podobně.

automen
hodnocení

0x

U praček whirpool znamená chyba F08 závadu topení.Zvlastní skušenosti,po výměně topného tělesa pračka pere na 100% :).

ondrej*
Dobrý den ...mám stejný problém. ...na kolik korun vás oprava vyšla?

ing100
hodnocení

0x
F08 je topni teleso, cena kolem 400 korun
Veskere chyby jsem jeste nasel tady teleso.sk/...

mariepestova
hodnocení

0x

Po vyčištení filtru a nalití trochu vody do pračky s otevřeným filtrem vyplavalo párátko.

Závada odstraněna...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]