Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou folii na mobil

Od: jjiri odpovědí: 5 změna:

jakou folii použit na telefon Iget Star X45

Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obraťte se na "kinkato.cz", pan Odvářka Bohuslav, přesně specifikujte a sežene všechno a za dobré ceny.

hodnocení

0x
Pokud nejsi pubescent nosící mobil zásadně v kapse naholo společně s dvaceti klíči, tak bych fólii neřešil. Pro běžné použití je display dostatečně odolný. Mě se spíš osvědčil silikonový obal na boky/záda. Boky jsou milimetřík nad displejem, takže se na stole nepodře, když ho dám zády nahoru. Taky chrání velmi dobře při pádu.

mot
hodnocení

0x
folie je naprd, doporucuji sklo

hodnocení

0x

Nevím, jaké rozměry má váš telefon, ale já si myslím, že folie na běžnou ochranu před poškrábáním stačí, kinkato dodává tyto folie v 6-ti kusech cca do 200,-Kč, takže je možno je po případném poškození bez problémů vyměnit. Na ochranu při nošení doporučuji "kapsové pouzdro", které má dobrý způsob vytažení mobilu vsunutou páskou a dle velikosti mobilu, možno objednat na sunnysoft.cz, za cenu i okolo 50,- Kč a mobil se bez problémů (můj 4,5) vleze i do kapsy (ale bez klíčů)*smich* . Mám to takhle chráněno a celkem mi to vyhovuje. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pan odvárka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]