Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigaci jakou

Od: ivy5® odpovědí: 5 změna:

pordte prosím jakou navigaci koupit když jsem antitarnt na elektroniku a nesnáším návody :) velký dispey a intuitivní ovládání ,také aby hned fungovala -četlka jsm otázku u navigace zda je integrovaná anténa nebo co ,tak aby byla ,protože tomu nerozumim tak aby v ní bylo vše nejlépe tedy k tomu český návod když už :) -děkuji

doplněno 07.03.16 16:30:

co například tuto(co znamená spojující komunikace? :

Prodám navigaci TOMTOM XL central and eastern Europe CLASSIC SERIES novou, nerozbalenou a nepoužitou.Nevhodný dárek.

Obsahuje TomTom XL classic edition, držák easy port,kabel USB,nabíječka do auta,dokumentace.Pokrytí map:AT,BG,CH,CZ,DE,EE,HR,HU,IT,LI,LT,LV,NT,PL,RO,SI,SK,SM,UA,VA.

Spojující komunikace AL,BA,BY,ME,MD,MK,RS.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Snažte se upřesnit alespoň jakou. Do auta, motorky, turistickou?

doplněno 07.03.16 02:08:

Osobně mám nějak rád Garmin, ale věřím, že i všechny ostatní na trhu jsou stejně dobré. Tam jde o to co kdo preferuje. Já třeba autonavigaci používám hlavně jako handsfree telefonu, takže preferuju velikost, čili co nejmenší, abych strčil do kapsy. Trochu mě rozčílil nový model, který se musí přímo připojovat USB, na rozdíl od starších modelů, které se připojily na základnu. Jelikož se o mapy docela zajímám, je otázka mojí osobní hrdosti se dostat, tam, kam chci jen podle mapy, alespoń po střední Evropě. Ale navigace stejně pomůže ve městech, ulicích, to uznávám. Ale stejně by podle mě každý alespoň trochu vědět, kde se nachází. Až nám to Amíci vypnou, mohli bychom se divit. A turistická navigace je veliká zábava. jen sledovat to převýšení, to mě baví.

07.03.16 15:39
hodnocení

do auta

hodnocení

Také jsem se vždy dostala kam jsem chtěla jen podle mapy :) po celé Evropě ale jelikož jsem poslední dobou párkrát v noci vjela na jinou dálnici a musela se vracet (když se mi nechce zastavit a fo mapy se podívat )tak si řikam že se mi navigace asi už vyplatí :),taky už na mapu potřebuji brýle což mi taky nebaví

hodnocení

0x
Garmin/tomtom s doživotní aktualizací map zdarma. Vybrat model s celou evropou. Nebo koupit navigaci bez sw s androidem a vybrat si z desítek programů na google play. Programy se většinou dají vyzkoušet, což je výhoda. Lze pak do navi použít další užitečné programy (pumpdroid pro ceny benzínu, počasí apod) a využít wifi, které je na každém kroku.
hodnocení

děkuji,ale to je přesně odpověd ne pro mě ,opravdu bych prosila odpověd pro naprostého laika a antitalenta na tyto věci ,určitě nebudu a nechci nic dalošího stahovat a přidávat mimo těch aktualizí (ty se musí dělat jak asi často?Rozhodla jsem se tedy pro Tomtom-ale ted zase jakou?je jich také plno tak nevím-a co myslíte o navicích z druhé ruky?raději se zárukou že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]