Nejste přihlášen/a.
Chci si koupit nová mibilní telefon a vůbec nevím jaký zatím váhám mezi Sony Ericsson C902 a Samsung U900 Soul.
Poradil by mi někdo jaký si koupit nebo by pomohli skušenosti díky
No nevím.Asi bych šel raději do Nokie,ale toje věc názoru.Podívejte se na srovnání na www.mobilmania.cz
Také jde o to jestli chcete mobilní telefon a nebo univerzální hračku.
Díky prěsně tak ptal sem se jesli SE nebo Samsung! Nokiu nechci protože se mi ty nevé typy nelíbí (sou to velké krabice).
Konečně mi někdo poradil díky ti jinak srovnání na mobilmania sem zkoušel a z toho sem si taky moc nerozhodl jaký kopit
Teď hodně chválí SE ale na druhou stranu Samsung U900 Soul sem mi líbí tvarově více než SE C902 .
Nadruhou stranu sem chtěl vědět jak je to s dotikovím displayem na Samsungu a výdř baterie cca 2dny je opravdu málo takže se asi rozhodno pro SE
Teď sem ještě viděl reklamu na SE 500něco a že má 3.2 foták co říkáš na něj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.