Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobilní telefon ?

Od: t0x* odpovědí: 5 změna:

Chci si koupit nová mibilní telefon a vůbec nevím jaký zatím váhám mezi Sony Ericsson C902 a Samsung U900 Soul.

Poradil by mi někdo jaký si koupit nebo by pomohli skušenosti díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
SonyEricsson je telefon bez operačního systému tudíž na něj třeba nenaistalujete pdf prohlížeč.Jsou na něj jen spustitelné aplikace který jsou miliony, a hry na tom samém principu.Telfon se během používání prakticky nezpomalí a nelze na něj chytit vir které jsou na počítačích.Se měl vždy velmi dobré fotky a to u 902 platí také, blesk v noci uděla fotky jako klasický foták...
Samsung jsem osobně nepoznal ale nemá pevnou kurzorovou klávesu, ale druhý malý displejík na kterém se klávesy náhodile proměnují dle funkcí i když to zajištuje velkou multifunkčnost má to za následek absolutní zmatek nebot klávesy se prohazují a tudíž jednou v určitém místě klávesa maže v jiné nabídce může být spouštěcí atd...
Navíc samsung nemá xenonový blesk jaklo SE ale obyčejné bíle led diody kterí vyzáří při fotce as 25% toho co vyzáří SE...
Nevím zdaje to zpraveno ale u nějakých soulů nešla natrvalo vypnout T9
Telefon má navíc velmi slabou bateri oproti SE...
C902 je foták/telefon..velmi dobře povedený foták
Samsung je činská stylovka která spíše lépe vypadá než funguje a občas jsou u ní problémy s hrami a aplikacemi na rozdíl od SE...
S pozdravem Adam
t0x*
hodnocení

Tohle mi moc pomohlo jak už píšu v odpovědi předtím díky *palec*

Jen pro upřesnění teď mám NOKIA 5310Xm a od telefonu chci kvalitní fotoaparát a abych telefon sliśel zvonit atd a samozrějmě na muziku *bezim*

celp*
hodnocení

0x

No nevím.Asi bych šel raději do Nokie,ale toje věc názoru.Podívejte se na srovnání na www.mobilmania.cz

Také jde o to jestli chcete mobilní telefon a nebo univerzální hračku.

Odpustě mi s prominutím nadávku ale nesnáším ale proč se serete s nokii do otázky ahledně SE a Soulu..?
Jinak tazateli/ce doporučím mobilmanii nahoře je odkaz na katalog mobilů a kde stačí dva zminované modely zadat a zadat jejich proti srovnání funkcí..
doplněno 16.05.09 20:53: Srovnání telefonů.. :)
mobilmania.cz/...
t0x*
hodnocení

Díky prěsně tak ptal sem se jesli SE nebo Samsung! Nokiu nechci protože se mi ty nevé typy nelíbí (sou to velké krabice).

Konečně mi někdo poradil díky ti jinak srovnání na mobilmania sem zkoušel a z toho sem si taky moc nerozhodl jaký kopit ;)

Teď hodně chválí SE ale na druhou stranu Samsung U900 Soul sem mi líbí tvarově více než SE C902 *frajer*.

Nadruhou stranu sem chtěl vědět jak je to s dotikovím displayem na Samsungu a výdř baterie cca 2dny je opravdu málo takže se asi rozhodno pro SE *palec*

Teď sem ještě viděl reklamu na SE 500něco a že má 3.2 foták co říkáš na něj *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]