Nejste přihlášen/a.
ahoj chtěl jsem se zeptat kde by se dal sehnat nějáký starý přijímač HDO,učím se v obor elektrikář,a omylem jsem ve škole odpráskl ten přijímač HDO,a oni po mě chtějí ted nový,nebo 1500kč,přitom je to takový ten starý,ale já ho nemůžu někde sehnat,ptal jsem si i u čezu a u nějákých elektro firem,nevíte tu někdo o ničem,těch 1500kč opravdu dávat nechci ani bych neřekl že to tolik stojí
Záleží jaké je to HDO, pod strarým si představím nějaké FMX (100, 300)
Svého času (cca 10let z5) jsem jich mraky koupil od ČEZu za 150,- kousek. Už je to absolutně nedostatkové zboží. Pár kousků ještě maká, ale postupně se nahrazují astrohodinami.
Napíšu ještě zítra.
Napiš mi do vnitřní pošty (po registraci) nebo na zakuscz@gmail.com
Mě zaráží že po tobě chce škola nový .. tak snad od toho chodíš do školy, aby jsi se to naučil - když se kácí les tak létají třísky.
To staré "količkové" HDO .. snad jen opravdu zkoušet obvolávat elektrikáře, občas se ještě nějaký objevý - že to měl doma a nechal přehodit za novější, před lety jsem jich z garáže pár vyházel, pár prodal buď za kafe nebo za stovku. Jednou za čas distributoři (PRE,ČEZ,E.on) vyřadí některé kusy, od nich se dají levně odkoupit, ovšem už jsou to také teď spíše ty novější.
FMX 300 se dá koupit za 1000Kč .. tu 100 jsem už opravdu dlouho nikde neviděl,tuším že jediný rozdíl mezi nimi je ten že ta 300 má 3 výstupní relé ( a ta 100 měla 1relé) ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.