Nejste přihlášen/a.
Prosím může mi někdo poradit jak změnit uložiště u tabletu SEMCOR Element 7Q001v2. Při stahování se mi ukáže hláška, že je nedostatek místa v paměti. interní úložiště celkem 0,98GB k dispozici 157MB, interní úložište celkem 4,66 k dispozici 4.57GB a SD karta celkem 14,45CB a k dispozici 14,45GB.
1x
Tohle se zpravidla řeší minimálně provedením rootu a instalací např. aplikace link2sd, nebo app2sd. Pak je možné aplikace odkazovat na kartu. Pro laika je to bohužel dost náročné a ne vždy bez rizika. Zatím aspoň použijte nějaký cleaner z gp. Na druhou stranu mi to rozdělení paměti při 8GB přijde divné. Jestli to nesouvisí s tím , že V1 měla 4GB. Máte poslední ROM?
0x
0x
Operační paměť 512 MB je na tablet sakramensky málo. Ten tablet je dobrý tak na čtení internetu, na aplikace zapomeň. Vždy bude potřebovat používat i operační paměť a ta je plná v momentě, bez ohledu kolik je místa v interní nebo externí microsd kartě. czc.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.