Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po vypnutí mobilu se mi smažou app z SD karty

Od: opikop odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám jeden problém už po 3. se mi vymazaly stáhnuté applikace z obchod play ,které sem měl na SD kartě, ne všechny ale velká většina ano. Nevíte někdo co s tím? Když mobil znovu zapnu , mám místo toho jen šedou ikonku s androidem a je u toho malý obrázek SD karty, když na ní klikni napíše to že ta aplikace není nainstalovaná a hodí mě to do obchod play a musím to všechno stahovat znova.

Mobil mám samsung S5 mini

Pokud by někdo veděl ,byl bych rád za vaše rady :)

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

0x

Tak to bych rad vedel co tam mas za SD kartu a jaky aplikace tam teda mas, ze ti na to nestaci vnitrni uloziste telefonu 16giga jestli se dobre koukam na net. app ukladej do telefonu a ne na sd. tam si ukladej obrazky atd.

Souhlasím, pokud nemáš paměťovku za statisíce, telefon to zpomaluje, protože čtení dat z SD karty je mnohem pomalejší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]