Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můžete sem přispět ti, kteří nyní zrušili pevnou linku a ponechali si internet? Co vám O2 vypočetla za částku pouze za internet? Jak je možné, že každý máme jinou částku?. Normální int. je za 499,- Kč, já uškemrala na 419,- Kč. Možná jsem se málo snažila, ale nemám jinou možnost připojení.
Děkuji za odpovědi. Uška
Jen doplním, že mám tarif Internet Optimal Plus
Dobrý den, IO+ 20/2 D/U lze získat s ročním písemným smluvním závazkem za 199 Kč! Musí se velmi tvrdě a písemně vyjednávat s retennčním oddělením. Zapomeňte na nesmyslné dohadování se telefonicky, nebo s obchodníkem. Nedejte se, máte šanci! Spočítejte si roční úsporu! Zrušení hlasové služby nemůže mít vliv na cenu internetu.
Jsou to vydřiduši. Masírovali u nás dlohodobě , že bude menší platba za přímý telefon a internet. Nakonec taky Optimal 505,- s DPH na sipo + 168,- složenkou pro nějaké cool centrum z OV. Chystáme se najít jinou možnost připojení. Nemáte nějaké zkušenosti , kdo poskytuje výhodnější?
Slibů měli plno, pak ovšem skoro 1/2 roku ani nezvedali telefon, nic nechtěli řešit. S O2 raději nikdy nic nezačínat, jsou nesolidní.
My jsme platili celkem 573 kč (Internet optimal plus za 505 kč a pak nějaký tarif volání). To volání jsme nedávno zrušili (výpovědní lhůta je 42 dní), tak jsme zvědavý jaká bude cena internetu. Pokud bude stále 505 kč, tak jim budu volat, protože nechápu, proč bych měl platit ještě víc, než za jakou cenu ho nabízí novým zákazníkům (499 kč), když jsme u nich už snad 10 let...
martin12: na nějakou věrnost zapomeňte.My jsme u nich přes 45 let (původně rodiče,pak my) a kdybych se neozval,tak jsme platili internet o 250 víc jak noví zákazníci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.