Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc se tak najednou deje?

Od: 2874® odpovědí: 16 změna:
Zdravim. Zakoupil jsem LCD televizor JVC LT-40V750. Po par tydnech pouzivani nastal problem pri sportovnich prenosech. Hokej,fotbal a tyto rychlejsi sporty. Jako by se obraz sunul pomaleji,nez hraci. Zacalo to delat cca pred tydnem. Jak se to da resit? Pri zakoupeni v Alza.cz jsem se dotazoval na kompatibilitu,pry je kompatibilni se vsim povidali. Pouzivame televizni signal od firmy Sat-a-net Kladno. Dekuji za rychle vyrizeni. Krasny den.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkusím Váš problém popsat jinak - rychlá část v obraze (míč, hráči) za sebou zanechává rozmáznutou stopu (stín). Je to ono? Pokud to dříve nebylo, tak si někdo (Vy) asi pohrál s nastavením obrazu v menu přístroje. Zkuste jiné nastavení obrazu nebo vrátit Tovární nastavení a TV si znovu kompletně nastavit. Zdravím!

P.S. Ovšem, tato "vada" je dána i technologií LCD. Myslím, že je to tzv. odezva.

doplněno 27.02.16 09:27:

Hm, tak to nemám představu, jak to vypadá. Zkuste připojit k TV jiný zdroj obrazu, resp. přehrávat z DVD přehrávače nebo PC, jestli je to v TV nebo signálu.

doplněno 27.02.16 10:02:

2874 - no, a už víte, že TV je OK a problém je v příjmu signálu. Takže, buď je to někde u Vás doma nebo kontaktujte toho poskytovatele z Kladna,

doplněno 27.02.16 10:27:

2874 - nemáte zač. Ještě mě napadlo, že také můžete mít v TV jiné nastavení obrazu pro příjem TV signálu a pro externí zdroj. Zkontrolujte si ta nastavení, jestli jsou stejná.

Možná ještě někdo poradí více.

hodnocení

Nene proste je to jako by zpomalene
27.02.16 09:58
hodnocení

Dvd ok
27.02.16 10:22
hodnocení

Dik:)
hodnocení

Ale jak to zkontroluji
111®

mě to připadá, že přijímáte nějaký digitální signál a není dostatečný dtový tok. Jaký signál dodává ten váš poskytovatel

hodnocení

sat-an.net/...
doplněno 27.02.16 15:13: Ale proc to vidim jen u rychlych pohybech u sportu?
doplněno 27.02.16 16:12: A muze to byt treba tim,ze predtim jsem mel LCD televizi a tam byl sport ok. A ted mam chvili LED televizi a ta to zase umi neumi jinak?
111®

no to je proto, že tyhke bedny si určitou část chbějícíh dat dokáží dopočítat, což platí při pomlém pohybu, při rychlém je těch dat na dopočítání už moc a tak se to zpozdí..
takže kabelovka..a také jde o to jakou má ta bedna odezvu, tedy jak rychle je schona reagovat na změny

doplněno 27.02.16 16:22:

LED televize je jen systém podsvícení, ale zobrazovací panel je stlále LCD. Ale j pravda že může být pomlejší, zvláště pokud jste si na to nedával pozor při koupi, a to asi ne, neb podle dotazu soudím, že jste o tom ani nevěděl na co si dát pozor

hodnocení

Nechal jsem si to doporucit v alza cz. Durazne jsem upozornoval,ze koukam na sport. A tady je vysledek.
111®

zkusil bych se domluvit na výměně...co je to za TV? neuvedl jsi typ

hodnocení

jvc lt-40v750
hk

Problém nehledejte v kvalitě televize. Ta bude dobrá. Problém je signál, jeho parametry a nastavení jeho zpracování v TV.

hodnocení

A jak na to? Dik

Takto

Kontaktní formulář

nebo Support: 844 123 456 - pokud je ten ve vašem odkazu poskytovatel signálu sat-an.net/...

doplněno 01.03.16 10:42:

U nás přijede pracovník kabelovky a zjistí, kde je problém...hledal bych problém v signálu; máte pro Tv ještě nějaký modem, třeba převodník z optiky? ...kabel je v pořádku? Taky jsem vypomáhal se svou Tv sousedovi, přenesli jsme ji k němu a odzkoušeli obraz...pak ještě jeho Tv k nám...a nakonec mu servis Tv opravil, i když předtím servis tvrdil, že chyba je v signálu...to je zase trochu jiný případ

111®
hodnocení

0x

no a jinej signél jsi to vyzkoušel?

hodnocení

Jiny neni k dispozici

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]