Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, už delší dobu vybírám nějaký DVD s pevným diskem pro záznam pořadů. mám TV SONY BRAVIA 2 roky starou a firma SONY přestala DVD vyrábět. Záznam na USB neumí. V záplavě nabízených značek a typů se vždycky po nějaké době "utopím". Uvítám nějaký TIp na dobrý DVD ne moc drahý, tak do 4 tis .
dvd s hdd se už ani moc dobře neprodávají, takže je problém sehnat
prodejci je už ani neobjednávají, bo s eprostě neprodají
je mnohem levnější příjmač DVB-T s HDD a tam také můžete ukládat pořady apod.
cena kolem 2000,-kč
nechtělo se mi dlouho hledat tak jsem zkopčil hned ten první co mi to nabídlo ve vyhladávači
Je to jen můj názor, ale podle mě jsou CD/DVD/BD už mrtvé dneska se přechází na media přehrávače, NASy kde nemusíš nic přehrabovat, skladovat, vystavovat,kupovat vše máš jako video audio, foto soubory na pevném disku, přes TV můžeš prohlížet Internet, nahrávat TV na 1TB,2TB,3TB disky a vše ovládáš DO pohodlně z křesla. Dejme tomu koupíte si 2TB disk (zhruba 2000GB dat stáhnete si BDrip v 720p cca 3GB/film (2000GB:3GB = nějakých 666filmů v HD kvalitě) Máte doma 666DVD a kolik jste za to dal a skladuje se to dobře? Navíc přes jeden tento centrální NAS disk můžete přehrávat třeba na 3TV a několika PC v ten samý okamžit různé filmy,hudbu,fotky. A cena do 4000Kč se dá sehnat NAS s podporou DLNA + 2TB disk a bude jen potřebovat i aby TV podporovala DLNA. CD/DVD jsem naposled doma použil před 5 roky a vůbec mi to nevadí ani nechybí a co jsem ušetřil.
A ještě samozřejmě důležitá osobní data mám 1-2x zálohovaná na počítači či dalším menším ext. disku o kapacitě 320GB a jsem spokojený. At žije Internet, DLNA, NAS,...
Jaký je tam zvuk u těch DwnL filmů?
doplněno 09.01.13 22:27:Já jen když downu film 1,5 giga, tak povětšinou to jsou dva kanály ve zvráceném mp3 formátu a datový tok obrazu taky nic moc.
Pokud chcete DVD rekordér s HDD, pak je 4000,- Kč málo. Ale v rozmezí cca 4000 - 5000,- už by se něco našlo:
LG RHT 498H, LG RHT 499H, Panasonic DMR EX7/...
Všechny mají DVB-T tuner (jen SD) a USB vstup, Osobně bych volil Panasonic, přes vyšší cenu - nemožnost přetřídit naladěné stanice u LG mi zatraceně vadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.