Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtené titulky ve zprávách

Od: akym® odpovědí: 4 změna:

Od včera při zprávách na čt24 a na nově jakýsi snaživý dámský hlas čte titulky pod právě zjeveným potentátem a překřikuje moderátora. To se mi něco vzpříčilo v půl roku staré tv, nebo je to nějaká inovace? V nastavení jsem nic nenašel. Vadí Vám to?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejspíš je to funkce s názvem Zvukový popis. Asi jste zmáčkl tlačítko AD na dálkovém ovládání. Zmáčkněte znovu a paní zmlkne.

Případně tuto funkci pohledejte v nastavení zvuku TV.

Není to novinka. ČT to má od 1.2.2013

cinematic*
hodnocení

3x

ceskatelevize.cz/...

Podívejte se, jestli máte na dálkovém ovladači tlačítko AUDIO, tím je u některých TV (SAT, STB) taky možné tuto funkci přepnout na zvuk bez komentáře.

hodnocení

Jo, už mlčí, je to jen na tom DO, díky! V nast. zvuku to hledám marně, je tam všechno možný, ale toto korejští autoři tajně ukryli jen do dálkovýho...

Já to u LG mám v menu taky dost skryté. Settings - Možnosti - Neaktivní podpora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]