Nejste přihlášen/a.
Dobry den,sem laik a pokusim se napsat muj problem .Mam tv LG a tu mam propojenou optickym digitalnim kablem z domacim kinem.mam ale mikro vež JVC ktera ma taky zdiřku na jeden opt.digi.kabel.Potřeboval bych nejaky rozbočovač nebo snad slučovač nebo nevim co-aby z me TV se dalo propojit domaci kino a zesilovač.Kdyby moje TV mnela 2 zdiřky na optiku tak je všchno v pořadku.Posilam adresu na ktere nabizeji toto.Ješte mne napadlo to co mi nabizeji připojit k TV opticky kabel a pak co sou volne 2 samice tak ku každe připojit optiku.Ale netušim jestli by to fungovalo.Jenom na vysvětleni-když propojim TV z domacim kinem tak hlavne večer nechci rušit sousedy.Kdyš se budu divat z TV přes zesilovač ktery ma 30 watu tak to je o nečem jinem.Snad sem to popsal dobře.Tešim se na radu. st1.lstat.cz/...
Znám průmyslové, nevím si představit, jak dlouho bude funkční tento ges.cz/... Jde pravděpodobně o mechanické přepnutí (přesunutí) vstupní optiky na jednotlivé výstupa...neznáto to někdo "uvnitř"? Tady třeba aktivní s napájením dx.com/...
na výběr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.