Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný Signál Lenovo S580

Od: chucek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,je u tohoto telefonu běžné,že má horší příjem signálu,o proti jiným,nebo mám nějaký vadný kus?U mně je to teda extremní rozdíl.Kde je horší signál,tak se vůbec nechytne.Pomohl by přehrát soft,nebo něco?Měl někdo podobný problém?Díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtal*
hodnocení

0x

Projevuje se tahle chyba už od koupě, nebo až nyní?

chucek*
hodnocení

Já jsem ho bral z "druhé ruky",tak to bohužel nevím.Mně to ale dělalo hned.Telefon je ještě v záruce,tak chci vědět,jestli to má vůbec cenu někam posílat.

vojtal*

Pokud blbne signál a nepomůže obnovení do továrního nastavení, pak bych jej poslal do servisu. Kontaktuj linku Lenovo n tel. čísle 800 702 703 a domluv si bezplatné vyzvednutí zařízení k následné reklamaci. Vojta, Lenovo Ambasador

chucek*
hodnocení

Tovární nastavení jsem zkoušel,to nepomohlo.Ještě mi radili vyměnit staré simky za nový typ,ale žádná změna...takže asi zbývá ten servis.Jak dlouho zhruba trvá reklamace?

vojtal*

To záleží na servisním úkonu. Obvykle do 15 pracovních dnů. Vojta, Lenovo Ambasador

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]