Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chtěla bych se Vás zeptat který fotoaparát ,by jste mi mohli doporučit.Asi tak v rozmezích do 3000 tisíc a jaké značce bych měla dávat přednost ohledně lepšímu výkonu..Rozhoduju se mezi 2 fotoaparáty tak bych se chtěla zeptat čím se liší nebo jestli mám vybrat uplně jiný fotoaparát.Chtšla bych jen fotit nějaké oslavy atd .Nepotřebuju tahat nějaké velké vybavení a přikládam mé dva výběry mezi kterými se rozhoduju : Nebo mi poradte jaké máte vy zkušenosti
htp://www.k24.cz/product/257782/Elektronika/Foto_a_kamery/Nikon_COOLPIX_S2900_cerveny.html?qrtc_slt=slt_product&qrtc_tpl=tpl_product&qrtc_typ=prd&qrtc_prd=307438&qrtc_pos=4
Ještě jednou děkuji všem ...Siska5 :D
Dobrý den,
Pokud bych si měl vybrat, tak bych nešel ani do jednoho z Vámi vybraných. Nikon není rozhodně špatná značka, ale v této cenové kategorii bych raději volil Sony, např. tento okay.cz/...
Větší optika Zeiss zajišťuje kvalitnější foto. Navíc s malými optikami má Sony zkušenosti z telefonů.
Snad pomohlo
Dobrý den děkuji a jeětě jak jste mi napsali ,že tento foták je vhodný je tam seznam pametových karet které bych měla vybrat děkuji presne na ten foták
Asi by nebylo na škodu zakoupit toto:
Vyhnete se nákupu drahých a méně rozšířených MS. Místo toho si koupíte Micro SD, lze použít jednu, nebo dvě a jejich kapacita se pak sčítá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.