Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou reprosoustavu s optickým vstupem

Od: hankar* odpovědí: 7 změna:

Poradte mi prosim jakou jakou reprosoustavu s optickým vstupem. Opticky vstup je podminkou, protoze nemam sluchatkovy vystup na TV. Nejdulezitejsi je cena :) Dekuji za radu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x
Nejlevněji vyjde jakákoliv reprosoustava + externí převodník optiky na stereo.

jabraka*
hodnocení

0x

Samozřejmě půjde o aktivní reprosoustavu s vlastním zesilovačem a vstupem pro optický kabel.

JABRAKA

jofa*

Nějaký "chrastítka" za pár korun s optickým vstupem, nevím jestli se dají vůbec sehnat. Pokud chcete lepší zvuk než z televize, tak jedině reciever s SPDIF + pasivní repro, nebo lacinější a horší varianta, levné domácí kino s repro.

hankar*
hodnocení

Tak televize je neco takoveho : lg.com/...

Chtela bych se vlezt tak do 5 000kč. Pokud mi poradite nejake kompletni reseni (nejlepe odkaz, kde koupit) budu Vam vdecna.

fran56ris*

Přímo v tom Vašem odkazu si najděte audio.Do 5 000 Kč je tam 120W soundbar,další (lepší) již přes 5tis.Je tam e-shop LG,tam jsou ceny.Osobně bych do plazmy nic neinvestoval,začne nová norma T- 2/H.265.A nové TV již mají spotřebu okolo 50ti wattů,což plazma 4kát překračuje.

fran56ris*
hodnocení

0x

Není uveden typ TV.Na stránkách výrobce by mělo být uvedeno doporučené příslušenství,popř. v recenzích u odchodů.Koupil jsem si auto,jaký olej tam mám lít - to je to samé.

honzad*
hodnocení

0x

Taková reprosoustava byla myslím jen jedna, ale do obýváku nic moc.

Mám u televize aktivní soustavu Genius 5.1 s analogovými vstupy 3x stereo a 1x 5.1 - já už nevím - stojí to cca kolem 2-3T. Po několika letech jsem si přikoupil na Ali expresu převodník "optical to 5.1 analog" zhruba za 800,- - ceny jsou tam různé, je třeba to probrat. Má přepínatelné dva optické vstupy, jeden koax, jeden stereo analog Jack 3,5mm. Má 6 výstupních cinchů propojených do 6 vstupů na zesilovači. Je to s adaptérem 230/5V. Používám to na DVD, HDD přehrávač a TV.

Hraje to dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]