Nejste přihlášen/a.
Poradte mi prosim jakou jakou reprosoustavu s optickým vstupem. Opticky vstup je podminkou, protoze nemam sluchatkovy vystup na TV. Nejdulezitejsi je cena Dekuji za radu
Samozřejmě půjde o aktivní reprosoustavu s vlastním zesilovačem a vstupem pro optický kabel.
JABRAKA
Nějaký "chrastítka" za pár korun s optickým vstupem, nevím jestli se dají vůbec sehnat. Pokud chcete lepší zvuk než z televize, tak jedině reciever s SPDIF + pasivní repro, nebo lacinější a horší varianta, levné domácí kino s repro.
Tak televize je neco takoveho : lg.com/...
Chtela bych se vlezt tak do 5 000kč. Pokud mi poradite nejake kompletni reseni (nejlepe odkaz, kde koupit) budu Vam vdecna.
Taková reprosoustava byla myslím jen jedna, ale do obýváku nic moc.
Mám u televize aktivní soustavu Genius 5.1 s analogovými vstupy 3x stereo a 1x 5.1 - já už nevím - stojí to cca kolem 2-3T. Po několika letech jsem si přikoupil na Ali expresu převodník "optical to 5.1 analog" zhruba za 800,- - ceny jsou tam různé, je třeba to probrat. Má přepínatelné dva optické vstupy, jeden koax, jeden stereo analog Jack 3,5mm. Má 6 výstupních cinchů propojených do 6 vstupů na zesilovači. Je to s adaptérem 230/5V. Používám to na DVD, HDD přehrávač a TV.
Hraje to dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.