Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký glukometr?

Od: misa503® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Potřeboval bych nějaký šikovný glukometr na měření hladiny cukru v krvi. Údajně jsou k tomu měření treba nějaké testovací proužky. A musejí se stále dokupovávat. Zajímalo by mě, zda existuje nějaký přístroj na doma, který tyto proužky nepotřebuje a měří hned jenom z kapky krve. Nevíte náhodou o jaký by se jednalo přístroj na domácí použití?

Děkuji za případné nápady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Pro domácí použití taký přístroj není.Proužky/kapiláry/ musíte dokupovat, jsou na jedno použití,nasajou kapku krve a pak přístroj vyhodnotí hladinu cukru.Zkušenost dobrá s One Touch Ultra 2.

beatrys
hodnocení

0x
mame dva,starsi a novejsi provedeni,oba s testovacimi prouzky.Cetla jsem o nejakem bezprouzkovem,ale neznam nikoho ,kdo by ho mel doma.

hodnocení

0x

Já jsem v reklamě na německé televizi viděl, že pacient má na ruce vsazenou nějakou sondu a pouze přiložením čtečky zjistíš aktuální hodnoty.

Zkusím to ještě někde najít a potom sem dám více informací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]