Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sluchátka jsou podle vás lepší

Od: danner122 odpovědí: 5 změna:
Vybiram si sluchátka a nemůžu se rozhodnout mezi xiaomi piston 3 a Koss spark plug
m.heureka.cz/...
sluchatka.heureka.cz/...
Jaký jsou podle vás lepší..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na kosskách je sympatická doživotní záruka. Kdyby byly za stejný peníze asi bych volil koss. Bohužel u prohlášení o doživotní záruce se nedozvíš že když jí budeš chtít uplatnit, tak tě zkásnou o manipulační poplatek (bývalo to něco přes stovku ).
Xiaomi jsem měl v uších druhou generaci a musím říct že ten zvuk kevlarovych membrán s titanovým jádrem je úchvatný.
doplněno 19.02.16 20:56: Koukám na ty odkazy a kroutí se mi z té ceny xiaomi vlády hrůzou. V Číně jsou kolem 20 doláčů. Jen je potřeba hodně hledat aby člověk omezil pravděpodobnost že koupí fejk.
doplněno 19.02.16 20:57: Vlasy ne vlády :)

albatros498022*
hodnocení

0x

Koss je koss, co dodat.

hodnocení

0x

K čemu mi je doživotní záruka, když do půl roku se mi zlomí kablík a nebyl to jediný případ, dokud jsem se na doživotní záruku nevykašlal a nedal tam kablík jiný, teď slouží už asi 12 let.

Další neopominutelná záležitost je se špunty do uší, velice rychle se vrací po zmačknutí materiál zpět do původního tvaru, takže je nelze utěsnit v uších. Vyměnil jsem to za takové žluté protihlukové špunty a výsledek je o 300% lepší, což se projeví jak v kvalitě odstranění okolních hluků, tak i v přenosu nízkých kmitočtů a tím i znatelně v účinnosti sluchátek.

Takže KOSS je KOSS? Až to budou vyrábět pořádně - tak možná ;)

jozo*
hodnocení

0x

Máte docela slušný rozpočet, proto bych se obrátil spíš na nějakou vyhlášenější značku sluchátek než Xiaomi. KOSS je možnost, ale jsou to vysoce přebasovaná sluchátka. Pokud Vám nevadí, že na úkor basů se ochudíte o výšky a střední tóny, KOSSy jsou ok. A taky ta pěna do ucha je pěknej opruz.

Osobně volím už několikrát osvědčenou snačku Sennheiser. Vyvážený tóny, čistý zvuk, kvalitní kabeláž. Nedávno jsem si kupoval tyto: http://www.okay.cz/sluchatka-sennheiser-cx-215-bronze/

KOSS nejsou přebasované, jen reprodukují vyrovnaně celé slyšitelné zvukové spektrum, narozdíl od jiných šidítek ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]