Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky telefon vybrat

Od: alixcz odpovědí: 3 změna:

Přemýšlel jsem o iphone 5c a 5s ale za tu cenu spadnou jednou na zem a je po nich. Jaky mobil si mam vybrat aby vydrzel co nejdele od 3000 do 8000 prosím poradte. Spíš bych ten iphone 5s nebo 5c ale nevím drop testy na YT nedopadaly dobře

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Z vašeho dotazu mám dojem, že potřebujete spíš něco do terénu, než ajfoun, který se vám ohne v kapse u kalhot...

hodnocení

0x

Tak je taky potřeba si iPhone koupit kvalitní ochranné pouzdro. Mě už několikrát spadl na zem a jednou jsem si ho vyrazil z ruky dost divoce skákal z koberce na PVC a nic. Odolné telefony jsou sice odolné, ale nejsou nezničitelné a jsou drahé oproti tomu jaký nabízejí hardware.

mcgyver:

potřeba čehokoliv odolného nemusí vždy vycházet z drsnějších podmínek pohybu v terénu, ale třeba proto, že je člověk zjednodušeně řečeno kopyto :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]