Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
když chodím na teletext ČT,musím na SD program protože na HD teletext není.
A zrovna teď jsem si přečetl informaci,že během letoška dojde k odpojení SD programů a teletext na HD vysílačích nebude,protože: "technická norma HD s teletextem nepočítá", konec citace.
Tak by mě zajímalo,proč třeba německá norma HD s teletextem počítá,že si můžu kdykoliv na ARD,ZDF a dalších bez problémů teletext zapnout.
To jako němcům se chce a čechům ne? Nebo je to problém v použitém zařízení?
Budu rád za vysvětlení,díky.
Dobrý den, nevím jestli jste četl tento článek, ale v něm je to vysvětleno (pokud vám to jako vysvětlení stačí) digizone.cz/...
Možná by vám pomohlo, pokud máte smart tv připojenou k internetu, prohlížet txt na ceskatelevize.cz/...
Mám smart televízor a pozerám programy cez skylink,na HD programoch teletex nejde,na SD áno.No na Markíze HD ten teletex ide v pohode,tak potom neviem či sa vyhovára niekto na techniku alebo sa im to nechce financovať dve veci,keďže ČT ide na HbbTv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.