Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit bezpečnostní kód Nokia 3110?

Od: ratan* odpovědí: 8 změna:

Mám doma starý telefon Nokia 3310 a ten po mě chce po zapnutí bezpečnostní kód. Nevím jak ho mám zprovoznit.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
17.02.16 11:39
hodnocení

0x

12345

hodnocení

0x

Je to ta stará ČB N3110 z 90 let, nebo novější s barevnou obrazovkou?

ratan*
hodnocení

Stará Nokia 3310, zelný displey a černé písmo.

ratan*
hodnocení

Oprava:

Stará Nokia 3310, zelený displey a černé písmo.

Tak nakonec to je N3310. Už jsem se lekl ze by to byla N3110, i když to byl na svoji dobu celkem přelomový telefon jak v ovladání tak v posílání SMS. Dnes už je to tak spíše sběratelská rarita.

U N3310 jsem to zjištoval jednoduše přes kabel a SW, kterých je na internetu spousta. Má cenu, si s tím v dnešní době hrát? Za 200 vám to udělají v kdejakém bazaru nebo servisu telefonů, ale k ceně toho telefonu...

ratan*
hodnocení

A nejde prosím někal jednoduše? Podotýkám, že jsem absolutní amatér. Třeba podle IMEI? Kybel nemám a jít s tím do opravny, tak to si zrovna můžu pořídit druhý, to se nevyplatí. Děkuji.

ondrab
Jak tu psal nekdo prede mnu
Zkus zadat 12345
ratan*
hodnocení

Bohužel 12345 jsem taky zkoušel, ale bezvýsleně. Už si nevím rady.*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]