Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holící strojek

Od: lukasek* odpovědí: 5 změna:
Ahoj, pouzival jsem doposud ziletky plus penu. Vadilo mi, ze kdyz byl vous uz delsi, tak to tahalo. Popripadne tekla i krev. Nejsem rad take uplne dohola.
Poradite mi nejaky ekektricky strojek, ktery dokaze udrzovat treba kratke strniste? Nastavit si delku apod. Nemam stim zadne zkusenosti. Zalezi mi na cene a aby byla pphodlna udrzba. Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na strniště určitě ne frézkový, viděl bych to na nějaký planžetový. Výrobců plno, držel bych se zavedených značek typu Braun apod.
vernon
Blbost, frézkový oholí všechno, planžetový jen jednodenní vousy, delší nebere.

vilik*
hodnocení

0x

Můžete zkusit i jen zastřihovač vlasů za 500, doma máme Philips. Když budete chtít občas dohladka, tak bohužel vhodný není, to byste mohl řešit dál žiletkou. Mám i strojek od Brauna se zastřihovací lištou, ale nepoužil jsem ho na strniště už několik let, má horší ergonomii.

Na strniště asi jedině zastřihovač, ale je to dost loterie a zkoušení. Holící strojek nějak oholí každý, ale zastřihnout spolehlivě na definovanou délku je docela problém. Nakonec se mi nejvíc osvědčil takový obyčejný zastřihovač zabudovaný v rukojeti břitového strojku Wilkinson Quattro, ale je to piplačka.

hodnocení

0x

Muž používal dlouhá leta stoletou teslu :D Před pár roky jsme koupili Wahl Clip n Trim a je naprosto spokojený. Loni jsme stejný strojek pořizovali bráchovi k vánocům, vlastně předloni :D ve 2014. a tyto poslední Vánoce 2015 jsme stejný strojek koupili maminčinému příteli. Takže celá rodina má stejný strojek, ještě že bydlíme každý ve své domácnosti :D Kvalita je bezvadná, seřizování jednoduché a přesné, oholení precizní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]