Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir v mobilu

Od: sm odpovědí: 6 změna:
Dobry den chci se zeptat dneska sem otevrela prohlizec Google a tam na me vyskocilo v mobimobilu mate 3 viry a bylo pod odstranit tyto viry ihned ze kdyz to tak neudelam znici mi to kontakty,fotkx, atp...tak jsem na to klikla a najelo mi to na google play a nnejakou apku ze ji muzu stahnout tak se ptam jestli to byla nejaka pitoma reklama a nebo jestli to muze byt pravda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

přesně tak - je to sám o sobě vir, který chce, abyste si stáhla nějakou virovou aplikaci... - stáhněte si pro jistotu osvědčené AVAST nebo AVG a v žádném případě netahejte do mobilu tyto prográmky z "reklam" ...

doplněno 17.02.16 08:23:

Já to stahovat nezkoušel - vir může být pasivní a čekat na platbu kartou nebo aktivní a zničí vám telefon... ani jedno testovat nebudu.

sm
hodnocení

dekuju za odpoved :)
Takze kdyz si to stahnu tak mi to s tou aplikaci stahne vir?
A nestane se mi nic s fotkama,kontaktama,ap..?

stracena*
hodnocení

0x

Ano, je to vir. Mně se to taky zobrazovalo. Kolega mi řekl, že mám antivirovou ochranu přímo v mobilu, takže jsem to zaktualizovala a žádný vir jsem tam neměla. Od té doby se to zatím neobjevilo.

hodnocení

0x

A není to náhodou mobil Lenovo? Tam teď byl v některých telefonech vir už přímo z výroby.

sm
hodnocení

Nene není je to huawei :)

hodnocení

0x
Při normálním používání a zdravém selském rozumu vir do mobilu nestáhnete. Samozřejmě chudáci, co musí krást i appky za pár desetikorun se nemůžou divit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]