Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi někdo,kterou koupit,aby nabíjela chytré hodinky ,telefon samsung S4...Nějakou střední cestu.Koukala jsem do netu 2 dny,četla spousty recenzí, a pořád se nemůžu rozhodnout.Líbila by se mi nějaká do 10 000mAh.Díky předem..
Dobrá s kvalitními akumulátory dělá xioami - powerbanky.heureka.cz/... má jak 10Ah, tak i 16Ah. ebay.com/... a ebay.com/...
Xiaomi určitě můžu též doporučit , znám spoustu lidí kteří je používají včetně mě, a naprostá spokojenost. Reální kapacita při 5V je okolo 11 000 mAh (měřeno zatěžovacím testem) . Jen je třeba počítat s tím že váží trošku víc oproti malým 6 Ah power bankám, ovšem s výdrží je na tom logicky znatelně lépe
xiaomi bych taky doporučil, ale nekupoval bych je za podezřele nízkou cenu na ebay, často se jedná o padělky, i když na první pohled jen velmi těžko rozeznatelné. Kupujte ve známých českých eshopech, taky nebudete mít problém při případné reklamaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.