Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych nový dotykový telefon. Mám už načtené nějaké recenze s heureky, ale zajímaly by mě i vaše osobní zkušenosti s čím jste nebo nejste spokojení. Mám lumii 520, takže alespoň stejně dobrý, případně lepší, cenově do 3 tisíc. S Lumií jsem byla spokojená, nesekala se, vydržela i 3 dny nabitá, internet plynulý, ale po pádu je rozbitá, takže hledám náhradu. Hlavně bych potřebovala, aby mobil nebyl větší jak ta Lumie 520, takže zřejmě jen 4 palcový display.
Přesně ten jsem měla vyhlídlý, ale v obchodě mi řekli, že už se nevyrábí, takže by mi ho sehnali max. někde ze skladových zásob. Tak právě přemýšlím, jestli nejít do něčeho novějšího. Ještě mě někdo od něj odrazoval, že je celkem tlustý, takže mě to taky trochu zvyklalo.
Srovnání je možno vidět tady: mobilmania.cz/...
Obecně bude mít Lumia horší displej, lepší výkon, ale celkově asi nic moc. Já jsem nedávno kupoval LG L65.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.