Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Nevíte, co je tohle za ikonu na liště mobilu v levo na boku? (podívejte se na screenshot) Zobrazuje se mi když koukám na youtube (asi jenom při tom, jinak nevím).
Prosím o rozpoznání této ikony.
Jestli myslíte ten přeškrtnutý reproduktor, tak to je přepnutí do režimu vibrací.
Tak o tomhle bych si netroufl tvrdit, že je to ikona. V jakých situacích ta tečka naopak mizí?
Ne nemyslím tu :D Podívej se úplně doleva, uvidíš šedou tečku. Nevím proč se mi zobrazuje nejčastěji, když se dívám na videa na youtube.
Takže mi tu asi nikdo, nepomůže...
Pokud na tu "tečku" ťuknete a nic se neděje, pak silně pochybuju, že je s čímkoliv spojená.
Mám pocit že jsem to někdy zahlídl na tabletu, ten už ovšem nefunguje, takže nemůžu zkusit. Na mém mobilu (Android 5.1.1) se mi to neukazuje, tablet měl tuším Android 4.2.
Když lištu vysuneš, tak tam nic není?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.