Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát firmware (ROM) přes flashtool

Od: jarda830 odpovědí: 6 změna:

Zdravím, neporadil by někdo, jak nahrát firmware přes flashtool na Lenovo S90?

Díky moc!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Čím? Q-fil, QPST downloader? Podle fw.

jarda830
hodnocení

Opravdu tomu nerozumím, mám tam vir a pořád se mi do telefonu instalují aplikace a na internetu jsem četl,že mám náhrát firmware,ale nevím co a jak dělat,když tomu vůbec nerozumím.

No,pokud tomu nerozumíte,je jediným řešením odnést telefon do servisu.

Ty aplikace se stahují z internetu? Co kdybyste zkusil zrušit připojení? Pak reset a tovární nastavení.

Nemáte v telefonu z výroby předinstalovaný nějaký jednoduchý antivir?

jarda830
hodnocení

stahují se z google play. Když zruším pripojení,tak nic,ale pak se pripojím a aplikace se nainstalují.

stonek*
hodnocení

0x

To jsou ty aplikace s "erotickou" tematikou, nj, na ty reset nefunguje. K tomuto modelu nic nemam, ale bude se flashovat pravděpodobně qfilem, to je jednoduché, na internetu se sežene vše včetně návodu. Rámcově to obnáší: nainstalovat tool, nainstalovat ovladače, spustit tool, vybryat cestu k firmware, na telefonu se stiskne některé hw tlačítko a připojí se po usb, jak prosté. Když se nespustí flashování, bývá to o ovladačích, ve správci zařízení se musí objevit správný com port. QPST downloader bych Vám na doma nedoporučoval, to je martirium.

doplněno 14.02.16 19:40:

Jen doplnim, aby nedošlo k nedorozumnění, ta erotika se instaluje sama, to je to nevyžádané chování, spouštěčem není erotická aplikace.

jarda830
hodnocení

žádná erotica. Jenom jsem stáhl z Google play hru s virem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]