Nejste přihlášen/a.
Zdravím, neporadil by někdo, jak nahrát firmware přes flashtool na Lenovo S90?
Díky moc!
Opravdu tomu nerozumím, mám tam vir a pořád se mi do telefonu instalují aplikace a na internetu jsem četl,že mám náhrát firmware,ale nevím co a jak dělat,když tomu vůbec nerozumím.
No,pokud tomu nerozumíte,je jediným řešením odnést telefon do servisu.
Ty aplikace se stahují z internetu? Co kdybyste zkusil zrušit připojení? Pak reset a tovární nastavení.
Nemáte v telefonu z výroby předinstalovaný nějaký jednoduchý antivir?
To jsou ty aplikace s "erotickou" tematikou, nj, na ty reset nefunguje. K tomuto modelu nic nemam, ale bude se flashovat pravděpodobně qfilem, to je jednoduché, na internetu se sežene vše včetně návodu. Rámcově to obnáší: nainstalovat tool, nainstalovat ovladače, spustit tool, vybryat cestu k firmware, na telefonu se stiskne některé hw tlačítko a připojí se po usb, jak prosté. Když se nespustí flashování, bývá to o ovladačích, ve správci zařízení se musí objevit správný com port. QPST downloader bych Vám na doma nedoporučoval, to je martirium.
Jen doplnim, aby nedošlo k nedorozumnění, ta erotika se instaluje sama, to je to nevyžádané chování, spouštěčem není erotická aplikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.