Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní data a WiFi

Od: stracena* odpovědí: 9 změna:

Mám dotaz. Mám telefon Lenovo. Zjistila jsem, že pokud mám vypnutá nebo spotřebovaná mobilní data, nefunguje mi WiFI. Je to možné?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Ne, nemá to souvislost. Když máš data od operátora a vypneš Mobilní data, tak wi-fi funguje? Podle mě asi taky ne, takže tipuji problém v nastavení wi-fi.

doplněno 11.02.16 21:19:

Při vypnutých mobilních datech zapneš wi-fi. Ukážou se ti bezdrátové sítě, které jsou v dosahu. Vybereš si tu svoji domácí síť, zadáš přihlašovací údaje a připojíš se.

Sice tak blbá nejsi, ale stejně se pro sichr zeptám. Máš wi-fi router a domácí síť?

doplněno 12.02.16 16:32:

V tom případě jsi odkázaná na mobilního operátora. Možná by ti dovolit přístup přes wi-fi na svoji síť některý hodně blízký soused.

stracena*
hodnocení

Mám data od operátora. Podle nastavení v telefonu je wi-fi zapnutá, ale vypadá to, že asi nefunguje. Ve chvíli, když data vypnu nebo je vyčerpám, nepřipojím se k síti wi-fi, i když je k dispozici.

wifi
hodnocení

0x

Ono se to WiFi taky musí zapnout. Jinak je to neprapodobné.

stracena*
hodnocení

No já jsem sice ženská, ale tak blbá nejsem. WiFi mám samozřejmě zapnutou.

hodnocení

0x

Lenovo sice nemám, ale už z principu je nesmysl, aby mobilní data nějak limitovala příjem WiFi. Náš mladej dokonce neměl jeden čas v telefonu vůbec SIM kartu, ale přesto fejsoval jako o život právě přes WiFi

bour
hodnocení

0x

to jako že jinak WIFI funguje?

stracena*
hodnocení

Asi se špatně vyjadřuju. Možná že wifina vůbec nefunguje, jak má. Jak vlastně poznám, že funguje? Když jsou vypnutá data, tak se k síti nepřipojím.

doplněno 12.02.16 13:05:

Ladine, přesně tohle jsem potřebovala vysvětlit. Moc děkuju. (Jsem blbá). Počítač nemám, router nepotřebuju.

vernon
Ne. To jako že se nikdy k žádné wifi nepřipojovala, jenom si to celou dobu myslela..

nikdo*
hodnocení

0x

Nesouvisí to nějak s něčím takovým, jako intelignetní řízení dat apod? U nokie taková blbost je. Že si to řídí objem dat samo, podle toho kolik jich je vyčerpaných. Lenovo neznám. Koukněte, jestli v menu něco takového není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]