Nejste přihlášen/a.
Mám měsíc starý mobil s Androidem a dnes jsem zjistila, že se nikam nemůžu dovolat. Na displeji je "pouze tísňová volání". Když najedu na nastavení, a kliknu na ikonku, je tam "varování 2 GB". Co to znamená? Jsem ohledně chytrého telefonu začátečník. U T-Mobile mám paušál a internet používám pouze z domácí wifiny.
Budete vědět název přístroje? Můžete např. přiložit foto displeje? Má to nějaké info o síti - eviduje SIM v telefonu?
Možná už SIM není platná, možná povyskočila,... Máte možnost použít jinou?
Děkuji za pomoc. Najednou se telefon rozešel sám. Hned jsem volala operátora, jak to mám s daty, ale mám je neomezené. Výpadek taky nebyl (zbytek rodiny má také T-mobile a u nich OK). Jinak telefon mám Alcatel POP Star. Byl to výpadek na celý den. Naštěstí byl víkend, ale ve všední dny, kdy mi volá dcera po cestě ze školy apod., je to docela nepříjemný zůstat bez mobilu (s mobilem v ruce .
Ještě jednou všem děkuji za ochotu pomáhat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.