Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc, zkušenost s nahráváním na DVD, pokud mám O2TV,?
Případně kombinace SAT / mascom - konektor HDMI / DVD rec.LG / HDMI, 2 x SCART TV Phillips / 3xHDMI , 2x SCART/. Přímé zapojení sat TV funguje, ale nevím, jak do toho propojit DVD.
Jde vůbec nahrávat , pokud mám O2TV? Tvrdí mi na O2, že ne, kvůli autorským právům.
Díky za radu
Pokud má satelit taky SCART (obvykle označen jako VIDEO/DVD), nebo CINCH video výstup (obvykle žlutý konektor), můžete ho propojit s rekordérem a nahrávat, ale nebude to v HD kvalitě. Někdy je potřeba po zapnutí STB (předtím alespoň 1 min vypnutý) stisknout tlačítko setup - položka televize - výstup HDMI a zde nastavit sdtv. Pokud chcete záznam v HD, tak to musíte nahrávat přímo v satelitu na USB disk (flash disk). Jinak DVD propojte s TV pomocí HDMI kabelu.
Nebo ten Mascom je set-top-box od O2TV? Tady je návod, kde je vše srozumitelně na obrázcích ukázáno o2.cz/...
Satelit scarrt nemá..,
a od O2 máme nový STB - iP4tv , který nemá žádné výstupy , pouze HDMI a nějakou zdířku AV OUT a USB... a vstup pro kabel internetu ...
V tom případě zapojte satelit do TV přes HDMI kabel, nic jiného se s ním dělat nedá. Jedině snad, kdybyste za každou cenu chtěli nahrávat ze satelitu, zkusit přes TV OUT (výstup z TV A/V cinch nebo SCART zapojit do rekordéru), ale nahrávalo by se jen to, na co byste se zrovna dívali. O2 STB můžete zapojit přes AV OUT do rekordéru a HDMI kabelem také do TV. Předpokládám, že nahrávat by mělo jít i na USB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.