Pěkný večer,vlastně spíš noc... Vkládám si nové kontakty do aplikace Viber a trošku mě mate,že vložím číslo,naskočí jméno ze seznamu a pod ním,jako řádek 3,se objeví účet. Jenže ten účet je můj a nejde ani změnit ani smazat. Není to divné? Proč se u každého kontaktu objeví můj mail? Pokud někdo ví,o co jde, tak moc díky za info.
Aplikácia Viber sa synchronizuje s telefónom,Ak máte Viber a niekto z vášho telefonného zoznamu si ho tiež nainštaluje,tak on sa vám objaví vo Vibere ako aj vy jemu a pokiaľ máte vo svojom profile na telefone uvedný pri číslach aj email,tak Viber ho zobrazí tiež.
Děkuji za odpověď. Ten mail je ale zobrazen je mně, předpokládám,ostatní ho nevidí... Ten můj mail není v telefonu uveden u čísel, je to můj přístupový mail např.do google play,proto nechapu, co má co dělat u cizích lidí u jejich telefonních čísel.
Neviem,či sa aj ostatným zobrazuje váš email,no ak áno,tak by sa mal zobraziť len ľuďom ktorých máta uložených v telefónnom zozname.Pravdepodobne vývojari to berú ako keby ste niekomu dali vizitku,ak poskytnete tel.číslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.