Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit smazaný název satelitu v menu?

Od: flodur® odpovědí: 3 změna:

Vymazal jsem ASTRA3B, ale nevím jak pokračuje zbývající část původního názvu, případně zda je nutné v pravé části menu nastavit nějaké parametry, např. frekvenci atp.Stávající neúplný název mi vyhledá pouze 9 kanálů používám Skilink kde jich bylo cca ke 170-ti.Díky za každou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Název je Astra 3B,maximálně můžete dopsat úhel,tedy 23,5E.

V pravé části jakého menu?

Vymazal jste družici z menu televize(pokud máte ze zadní strany šachtu na kartu) nebo z menu sat.přijímače?

Můžete zkusit vrátit sat.přijímač do továrního nastavení,pak se tam ta družice znovu objeví.

Při ladění pak zvolte Automatické a zaškrtněte rovněž možnosti: Vyhledávání sítě,Vyhledávání naslepo.

Pokud tyto možnosti nemáte,najděte si na internetu stránky www.skylink.cz ,vpravo dole: Aktuální parametry satelitního vysílání a zobrazené frekvence si do TV (sat.přijímače) doplňte ručně.

figurek*

pozor na knoflík Tovární nastavení. Nemačkat. Vymaže vám všechny transpondéry a autoscan vám stanice nenaladí, protože je ani nehledá.

Moje rada pro tazatele : taky jsem si kdysi takto rozdrbal nastavení satelitu a pak se jej marně snažil spravit. Zavolejte někoho, kdo věc zná a umí.

remisak*
hodnocení

0x
Jsou v zásadě dva způsoby naladění a to automatické a nebo ruční přiladění.Při automatu by si měl přístroj poradit sám a idetifikovat každou družici kterou najde.Při ručním je potřeba v menu vepsat Astra 3B do řádku pro název družice a dále kmitočet:11836/polarizace:H /FEC:5/6 a symbolová rychlost:27500 a dát hledat.Nalezený transpordér se slov.programy by se měl přiladit na konec seznamu.
doplněno 04.02.16 13:12: parametry pro manuální ladění jednotlivých programů Skylink ... Satelit Astra 3B(23,5°E), freq. 12,070 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK
doplněno 04.02.16 13:30: parametry pro manuální ladění jednotlivých programů Skylink ... Satelit Astra 3B(23,5°E), freq. 12,070 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]