Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostala jsem ke svému tel.číslu mobilní internet a simkartě.. Modem pro mob.internet je dost drahý, operátor mi řekl, že existuje nějaká redukce na simkartu která prý stojí okolo 100kč...(chci k tabletu a nemám slot pro simkarty) Prosím nevíte náhodou někdo o co se jedná, zkoušela jsem hledat, ale nic jsem nenašla a moc se v těchto věcech nevyznám... Doufám, že jako laik jsem to napsala aspoň trochu srozumitelně Děkuji za rady...
Lze koupit 3G modem, ale bude stát přes 1000 Kč a bude potřebovat napájení. Pokud váš tablet podporuje OTG (má na konektoru USB napájení), lze ho napájet z tabletu. Obojí je hrozné řešení. Prozatímní řešení je, že pokud máte mobil dualsim, tak můžete tuto datovou kartu strčit do mobilu a připojení k netu si do tabletu nasdílet přes Wifi, nebo Bluetooth. ale je to otravná nouzovka a vybíjí to baterii mobilu.
Nejlepší je koupit tablet, který 3G modem má, nebo velký mobil dualsim.
Řešení to není nejlepší, ale 3G modem lze sehnat i mnohem levněji, jako nouzovku používám tento:
je k němu nutno přikoupit redukci na mikro USB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.