Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvonění u mobilu

Od: zavinac® odpovědí: 5 změna:

zdravím,,,,,nejde mi zvonění u mobilu--Sony Ericsson nevím ja na to díky za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, znamená to, že mobil dříve zvonil a nyní nevydá žádný zvuk?

Nemáte přepnuto na volbu Tichý (t.j. zvonění vypnuté uživatelem)? Zdravím!

doplněno 04.02.16 09:39:

zavinac - tak povolejte opět vnuka a "reklamujte". Pokud umí zrušit hl. schránku, tak najde v tom nastavení i to zvonění. Nebo se podívejte do návodu k mobilu.

doplněno 04.02.16 09:52:

zavinac - asi to bude o jednom tlačítku, ale nevím, které to je. Vy můžete vnuka zavolat, on ten mobil zná, zná jeho nastavení - a může Vám poradit telefonicky.

hodnocení

já tomu nerozumím,ale vnuk mi na něm rušil hlas.schránku a te\´d mi to nezvoní

hodnocení

vnuk je zaneprázdněný a je to starý mobil ná vod nemám

Nejde zvonění u mobilu
cinematic*

Stiskněte ten stříbrný čudlík uprostřed, pak s nim pohybujte až se dostanete na ikonu Nastavení, stisknout a pak posouvat do prava na záložku Zvuky a upozornění a tam hledejte jestli není zapnutý např. tichý režim.

hodnocení

už to mám ,díky ale jinak to šlo dole jak je křížek ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]