Nejste přihlášen/a.
Zdravím,koupil jsem si zářivku pod kuchynskou linku stejnou jako jsem již jednou měl která se dříve zapojila do zabudované tzv.čokolády.Zapojení u nové je již jiné, šroubky tam nejsou a myslel jsem, že se tedy jen přimáčkne plast a bude to držet ale to byl omyl. Poradil by mi někdo jakým způsobem se to připojí. Děkuji a přidávám foto.
Stačí dostatečně oholený konec drátu mírnou silou zatlačit do příslušného otvoru. Je tam pérový mechanismus, který drát bezpečně ve svorce přimáčkne a nedovolí jeho vytažení (podobně je to u některých zásuvek a u tak zvaných Wago-svorek). Ovšem musí to být plný drát, nikoliv licna (lanko). Tu tam asi nepřipojíte. Tu páčku naopak mačkáte, když chcete drát vytáhnout. Můžete jí ovšem také zmáčknout i při připojování drátu pro snadnější "zásun".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.