Nejste přihlášen/a.
táta má problem s tel HTC desire 106. Koupil si nový, ale nevím teď tu značku. Chtěl by přetahnout veškeré kontakty(asi 650 a na SIM 15) a fotky. ja mám obyč telefon tlačitkovy a s těmito nemám zkušenosti. Byl jsem u něho a měl par minut. Myslel jsem že to pujde přez bluetooth. Zapl jsem blututy na obou telefonech a dal jsem vyhledavat na jednom či druhem. ale nikde nenašlo ten druhy telefon. jakto?
ale to je jedno, když sem koukal na nějake nastavení v kontaktech, tak jsem nenašel možnost odeslat přez bluetooth.Tahle možnost nebyva? jen tam byla možnost poslat z tel na sim a opačně. Jak se to tedy posila z tel na tel?
nebo mi prosím dejte nějaký programek,ktery stahnu na comp, otevřu přez něj jeden mobil, vytahnu kontakty, ppřipojim druhy tel a vložim kontakty.
děkuji za help
ten telefon je asi HTC desire 601 (a né 106)
Zkopírovat ze starého tel. na SIMku, přehodit jí do nového tel. a zkopírovat do něj; když se všech 650 kontaktů na simku nevejde, tak po částech. Jiné soubory (fotky) pomocí paměťové SD karty, stejným způsobem; vyndat, přendat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.