Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil uz po druhe v oprave, zase nefunguje

Od: ladik120* odpovědí: 2 změna:

ahoj,

vlastnim samsung galaxy s3, kupovany byl v kvetnu 2014. Po roce se mi objevila prvni vada, takova, ze se mi telefon prestal nabijet. Pridalo se padani baterie o desitky procent a zamrzaval mi display. Tak sem dosel do servisu, a za mesic byl mobil doma. Jsme v srpnu 2015. V prosinci se vada znovu projevila a muj mobil nesel nabijet. Dneska jsem si pro mobil dosel do prodejny mobil pohotovost, kde mi ho prodavac vratil. Po tom co sem prisel domu a mobil pripojil do nabijecky, nestalo se nic. Nenabiji se ale v papirech o reklamaci je uvedene, ze vady byly zjistene a oprava byla provedena vymenou baterie a vadneho dilu. Pise se tu ze vyrobek byl radne prezkouseny. Nabijecku mam v poradku, je mesic stara. Jak mam postupovat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Jestliže se na koupeném mobilním telefonu vyskytla opakovaně již potřetí vada, kvůli které byl mobilní telefon při uznané reklamaci už 2x opravován, máte nárok při třetí reklamaci stejné vady požadovat odstoupení od smlouvy a vrácení kupní ceny.

hodnocení

0x

V návodu k telefonu je určitě uvedeno, že musíte používat jen originální příslušenství. Předveďte jim tedy, že s originální nabíječkou nabíjení nefunguje. To lze přece ukázat snadno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]