Dobrý den. Prosím o radu jak z tabletu odstranit kontakty.Jde totiž o to,že tablet chci dát vnukovi. Zkoušel jsem odstranit pàr kontaktů a odstranilo to i v mobilu Samsung GS4. Tak nevím jak na to.Mám obavy odstranit i poštu v Gmailu.Poraďte díky moc.
Vy mate pravdepodobne mate zariadenia nejak sparovane cez mailovy ucet a kontakty ulozene len na email ucte,ale na sim a v mobile zrejme nie. Skuste si skopirovat kontakty v mobile z email uctu do telefonu pripadne na sim kartu a potom ich z tabletu mozte odstranit.. Tazsie sa mi to vysvetli po lopate. Mozno sa skuste vnuka spytat nechh Vam ich skusi skopirovat ako som vyssie napisal. Potom ked kontakty z email uctu zmazete, tak sa zmazu aj z tabletu aj z mobilu ale v mobile ich uz budete mat nakopirovane. Aspon tak by to malo fungovat. Skuste pripadne najskor skopirovat jeden kontakt a potom ho z tabletu vymazat. Potom pozrite v mobile v pamati telefonu alebo na sim podla toho kde ste kontakt skopirovali, ci tam ozaj ostane.
Udělat tovární nastavení a vnukovi vytvořit nový účet. Máte zjevně účet tabletu i telefonu stejný, proto se smazaly kontakty všude díky synchronizaci. Gmail to samé. Jinak synchronizace se dá zakázat v nastavení, ale vnukovi bych dal opravdu "čistý" tablet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.