Nejste přihlášen/a.
Konvici mám chvíli tzn. nový typ (žádná spirála) pevníě nerezové dno a v něm spirála zalitá. Pochopitelně když člověk stratí záručák, tak se to pokazí a to se stalo. Je to skratované a vyhazuje to jistič. Včechno jsem prověřil a ukazuje to že skrat je právě někde v té zalité nerozebíratelné spirále. Nechápu jak je to možné. Dokážete to logicky vysvětlit? Jedině co mě napadá jestli se tam dostala kapka vody , nevím. Štve mě to že to nedokážu opravit ale zde je asi definitivní konec.
Spidere jak chceš radit, když pořádně nečteš! Rady typu záručák atd. jsou bezpředmětné- tak jsem se holt spletl- nemám ani záručák ani doklad o zaplacení, ale na to dotaz nebyl. Vždy se mi líbí odpovědi za každou cenu!
Tak to reklamujte. Zarucni list neni nutnou podminkou pro reklamaci. Staci i jenom doklad o koupi nebo i pouze jiny dukaz, ze ste to v dane prodejne koupil v obdobi poslednich dvou let (napriklad se stejna konvice nikde jinde neprodava a neprodava se dele nez dva roky).
Pokud ste se v tom ale vrtal, aby ste si to spravil, tak mate samozrejme smulu.
A jestli to dokazu logicky vysvetlit? Proste vadny kus. Vyrobni vada, cokoliv. Myslim si, ze to neni podstatne.
To se mi zdá taky nemožné.
Jak si to zkoušel? Odpojils tu spirálu od všech přívodů a měřil si ji ohmmetrem?
Holt není nad propanbutanovou bombu a hliníkovou konvici. A i provoz vyjde mnohem levněji
Petře,ten PB vařič a hliníková konvice je strašná věc ve spojení se sklerozou.Jednou jsem vařil trošku vody na jednu kávu.Voda se vyvařila během pěti minut,co si přišel soused něco vypůjčit ,a já se pak díval na dno konvice,v němž se vytavila díra zvíci 10 cm.Ještě že něco od toho nechytlo.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.