Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet vs. Ipad

Od: kellne odpovědí: 9 změna:

Co je podle vás lepší?

Tablet android 4.0 nebo ten Ipad?

Nevím co si mám k vánocům koupit za ušetřené peníze xD

Zkušenosti s Androidem mám, jelikož mám android mobil ve verzi 2.2 Froyo. Zkušenosti s Iphonem nemám :(

Tak co jak to vidíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dothe
hodnocení

0x

Rozhodně iPad, mluvím z vlastní zkušenosti. (Tuhle odpověd píšu z iPadu :))

hodnocení

0x

Tablet Android 4.0 je velmi široký pojem, od tabletů za 2000 z Aukra až po pořádné tablety. Tak jako tak, kdybych chtěl opravdu tablet, tak bych šel do iPadu :)

mark165651

Volil bych osvědčený NEXUS 7

werzo
hodnocení

0x

pokud mas zkusenosti s androidem,kup si Asus TF300 nebo Acer Iconia A510.Mam starsi Iconii A500 a naprosta spokojenost.Pokud chces neco levnejsiho do 5000kc,recenze vypadaji dobre pro Sencor Element 10.1.Segra ma Ipad,zpracovani a vydrz vyborny,ale to je asi vse.Proste ja bych ho nechtel...

kellne
hodnocení

Já řešil operační systém :D který je lepší a zdá se mi že Android xD

Jak na co..
mark516165

Souhlasím, také bych šel radši do Android platformy, protože Apple iOS ti příliš svazuje ruce ...

Měl jsem zatím dva Transformer TF300 a NEXUS 7 android tablety, a oba mohu vřele doporučit, obrovske množství softwaru, her i aplikací v katalogu google play, ...

filip83
hodnocení

0x
iPad je top. Taky si ho kupuju a vím o čem mluvím. Spravování, stabilita atd.
mark56156

Android tablety nemají problémy se stabilitou, nesmíte si jen kupovat ty nejlevnější pod 2000 korun od číňana.

Nexus 7 tablet se chová velmi stabilně a jeho možnosti spravování a nastavení jsou daleko vyšší než u Apple ios, nechápu jak můžete vůbec spravovani uvadet jako vyhodu ios kdyz prave v tom zaostava, moznosti ios jsou velmi male, nevymenite si ani animovanou tapetu, nevymenite klavesnici treba za extra rychlou SWYPE, proste svazane ruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]