Nejste přihlášen/a.
Co je podle vás lepší?
Tablet android 4.0 nebo ten Ipad?
Nevím co si mám k vánocům koupit za ušetřené peníze xD
Zkušenosti s Androidem mám, jelikož mám android mobil ve verzi 2.2 Froyo. Zkušenosti s Iphonem nemám
Tak co jak to vidíte?
pokud mas zkusenosti s androidem,kup si Asus TF300 nebo Acer Iconia A510.Mam starsi Iconii A500 a naprosta spokojenost.Pokud chces neco levnejsiho do 5000kc,recenze vypadaji dobre pro Sencor Element 10.1.Segra ma Ipad,zpracovani a vydrz vyborny,ale to je asi vse.Proste ja bych ho nechtel...
Android tablety nemají problémy se stabilitou, nesmíte si jen kupovat ty nejlevnější pod 2000 korun od číňana.
Nexus 7 tablet se chová velmi stabilně a jeho možnosti spravování a nastavení jsou daleko vyšší než u Apple ios, nechápu jak můžete vůbec spravovani uvadet jako vyhodu ios kdyz prave v tom zaostava, moznosti ios jsou velmi male, nevymenite si ani animovanou tapetu, nevymenite klavesnici treba za extra rychlou SWYPE, proste svazane ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.